I dag åpner Scandic Lillehammer Hotel

Scandic Hotels ønsker i dag nyrenoverte Scandic Lillehammer Hotel velkommen inn i Scandic-familien. Overtagelsen styrker Scandics tilstedeværelse i regionen, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

– Lillehammer-regionen er en attraktiv destinasjon hele året. Som gjest på Scandic Lillehammer Hotel er aktiviteter og opplevelser aldri langt unna, enten du velger å nyte hotellets fasiliteter eller det regionen ellers har å tilby av opplevelser. Scandic Lillehammer Hotel har blitt en riktig perle, og er det perfekte stedet for en innholdsrik ferie eller konferanse, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Nyrenovert hotell

De to siste årene har Scandic Lillehammer Hotel gjennomgått en totalrenovering. Arbeidet har en prislapp på 60 millioner kroner. I første halvdel av mai krones renoveringen med et nytt velværesenter og en egen skulpturpark. Velværesenteret inkluderer blant annet et infinity-basseng, fire badstuer og to utebasseng. Skulpturparken skal bestå av skulpturer fra Christian Ringnes’ samling.

– Dette er spennende tider for hotellet. Vi er veldig glade for å bli en del av Scandic-familien. Vi gleder oss stort til å ønske familier, par og kursdeltagere velkommen til oss ved Scandic Lillehammer Hotel, sier Lars Granum, som er hotellets direktør.

Med 303 nye, moderne hotellrom, sammen med ett utendørs- og ett innendørsbasseng, et 400 kvadratmeters treningssenter, lekerom for de minste, ungdomsrom, med spillkonsoller, og flotte fellesområder, har Scandic Lillehammer Hotel noe som passer for alle. Hotellet har også moderne konferansefasiliteter, med 16 møterom, hvorav det største er på over 1010 kvadratmeter. Med andre ord er det plass til både store og små konferanser, med en makskapasitet på omtrent 1800 deltagere.

Hotellet feirer overgangen til Scandic-familien med en markering på hotellet i dag, hvor blant annet næringssjef Erik Haagensen i Lillehammer kommune vil være tilstede.

Scandic vokser videre

I tillegg til Scandic Lillehammer Hotel, blir også Meetingpoint Hafjell Hotel & Resort en del av Scandic i løpet av 2017. Sistnevnte hotell skal hete Scandic Hafjell, og overtas 1. juni. Scandic overtar driften av hotellene, men hotellene eies fremdeles av Pandox. Med overtagelsen av Scandic Lillehammer Hotel og Scandic Hafjell, styrker Scandic sin posisjon i en viktig region, sommer som vinter.

Foto: Scandic Lillehammer Hotel. Foto fra Scandic Hotels.