THE THIEF-designerne bak nyåpning av dansk funkisperle

Petter Stordalen og de norske designerne i Wille Interior skal erobre København, med nyåpningen av designhotellet SKT. PETRI. Det er Norges tur til å imponere danskene, skriver Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

I stjernearkitekt Vilhelm Lauritzens bevaringsverdige funkisperle fra 1928, har designteamet bak THE THIEF fått boltre seg fritt. I går fortsatte Petter Stordalen Nordic Choices satsing i Danmark, med nyåpning av SKT. PETRI. Hotellet i hjertet av København har fått ny design, 20 nye rom, ny restaurant, ny bar, bakhage og danske kunstnere, som Bjørn Nørgaard, har proppet hotellet fullt av kunst.

Kunne flyttet inn på dagen

– Jeg elsker Danmark, de har vært pionerer på design her i Norden. Denne gangen er det vi nordmenn som skal vise Danmark hva vi får til. SKT. PETRI skal bli et sted hvor man skal kunne nyte livet, og oppleve et servicenivå helt i verdensklassen! Jeg vet jeg bor i Norge, men merker at jeg vil flytte inn permanent på SKT. PETRI, allerede i dag, forteller Stordalen.

Internasjonal følelse i Norden

I snart 15 år har Hotel SKT. PETRI i indre København vært et sted for lokale og internasjonale gjester med velutviklet sans for luksus. Nå er det tatt til nye høyder med den nye designen. Hotelldirektør Jesper Stubgaard forteller at målet med hotellet er å ikke bare være et sted for internasjonale gjester, men også københavnernes foretrukne hotel.

– Vi har gleden av å invitere til det nye SKT. PETRI. Både våre stamgjester og internasjonale besøkende kan se frem til en avslappet stemning, personlig service og høyt kvalitetsnivå i de nye rammene, sier han.

Allerede i januar 2017 åpnet «P eatery», en selvstendig restaurant og bar, på gateplan, ut i Krystalgade. Hotellet har 288 rom, 26 suiter, egen restaurant og bar, et loungeomårde, syv møterom samt en bakgård og et fitnessområde.