HSMAIs bedriftskultur-pris til Nordic Choice Hotels

Under sommerfesten i regi av HSMAI og Oslo Handelsstands Forening tirsdag kveld, vant Nordic Choice Hotels gull i kategorien bedriftskultur, da HSMAI delte ut sine Service Awards Norway 2016. Scandic Vulkan i Oslo mottok hederlig omtale i samme kategori.

Stemningen var høy da om lag 150 mennesker var samlet til fest på Steen & Strøms Taket i Oslo sentrum, for å feire sommeren – og vinnerne i de respektive konkurransekategoriene.

– At Nordic Choice Hotels’ bedriftskultur skiller seg svært positivt ut, er noe vi har kjent til lenge. Med konseptet Nordic Choice Tour har de virkelig imponert. Derfor syns vi også prisen er høyst fortjent, sier juryens leder, høyskolelektor Ulf Stigen ved Høyskolen Kristiania, som også berømmer Scandic Vulcan, som høstet hederlig omtale.

Nordic Choice Tour ble arrangert høsten 2016. I løpet av tre uker reiste eier Petter Stordalen og administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, til elleve destinasjoner i hele Norden. Arrangementet bestod av foredrag, talkshows, musikkinnslag, prisutdelinger, middag og fest for mer enn 5000 medarbeidere. I tillegg arrangerte teamet bak Nordic Choice Tour lokale pressetreff og kundeevents på samtlige destinasjoner. Formålet med Nordic Choice Tour var å samle og gjøre stas på de viktige menneskene som møter gjesten hver dag, for å lære, inspirere og vise hvilken viktig jobb de gjør.

– Nordic Choice Tour var et av mange drømmeprosjekter for oss som jobber med kommunikasjon i Nordic Choice Hotels. Å være med på å utvikle og gjennomføre et så omfattende event, som vi også ser betyr mye for våre kolleger på hotellene, er enormt givende. Et slikt prosjekt er, og må være, et lagarbeid, der alle til enhver tid leverer sitt ypperste. Det gjelder ikke minst våre sporty vertshoteller, som tok imot oss på destinasjoner i Norge, Sverige og Finland, sier Christine Viland, kommunikasjonsdirektør i Nordic Choice Hotels.

Her er juryens begrunnelse, ordrett gjengitt:

Vinneren har systematisk jobbet med å gjøre avstanden mellom ledelse og ansatte så liten som mulig. Gjennom en målrettet turne i de nordiske land har bedriften kombinert samfunnsansvar, internkommunikasjon og prisutdelinger på en fremragende måte. Resultatet er deling av suksesshistorier, økt arbeidsglede og faglig utvikling i hele hotellkjeden.

Det er svært gledelig å kåre Nordic Choice Hotels som vinner i kategorien Company Culture. HSMAI gratulerer!

Scandic Vulcan mottar diplomet for hederlig omtale i kategorien Company Culture under HSMAIs sommerfest på Steen & Strøms Taket i Oslo sentrum, tirsdag 20. juni 2017. Fotograf: Ida Øksdal-Korneliussen.
Scandic Vulcan mottar diplomet for hederlig omtale i kategorien Company Culture under HSMAIs sommerfest på Steen & Strøms Taket i Oslo sentrum, tirsdag 20. juni 2017. Fotograf: Ida Øksdal-Korneliussen.

Sommerfesten og prisutdelingen kunne knapt ha funnet sted under bedre forhold, som det fremgår av disse bildene:

Toppfoto: Nordic Choice Hotels mottar vinnerprisen i kategorien Company Culture under HSMAIs sommerfest på Steen & Strøms Taket i Oslo sentrum, tirsdag 20. juni 2017. Fotograf: Ida Øksdal-Korneliussen.