Norwegian og easyJet inngår samarbeid

Related Post

Norwegian og det britiske flyselskapet easyJet har inngått et samarbeid som innebærer at Norwegians langdistanseruter vil være tilgjengelig for salg i easyJets nye bestillingstjeneste, Worldwide by easyJet. Den nye tjenesten gjør det mulig for easyJets kunder å bestille videreforbindelser til Norwegians langdistansenettverk, i én og samme transaksjon, ifølge en pressemelding fra Norwegian.

EasyJet er Europas nest største lavprisselskap, med over 800 kortdistanseruter i 31 land. Selskapet lanserte onsdag en ny bestillingstjeneste, Worldwide by easyJet, som gir passasjerer muligheten til å kombinere en easyJet-flyvning med langdistanseruter fra andre flyselskaper, inkludert Norwegians stadig voksende langdistansenettverk til USA, Asia og Sør-Amerika.

Worldwide by easyJet vil i første omgang være tilgjengelig på ruter fra London Gatwick, men planen er at tjenesten også skal bli tilgjengelig fra andre store flyplasser i Europa i nærmeste fremtid. I dag tilbyr Norwegian 13 langdistanseruter fra Gatwick: elleve til USA, i tillegg til Singapore og Buenos Aires.

– Vi ønsker å gi alle muligheten til å fly. Derfor er det en glede å inngå et slikt samarbeid med easyJet. Mange av Norwegians passasjerer har videreforbindelser til våre langdistanseruter, og et initiativ som Worldwide by easyJet gir reisende enda flere valgmuligheter til konkurransedyktige priser, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

– Mer enn 1,2 millioner easyJet-kunder har videreforbindelser fra London Gatwick, så etterspørselen etter en bestillingstjeneste som gjør prosessen enklere for passasjerer, er høy. Worldwide by easyJet betyr at vi kan få tilgang til en ny, stor kundegruppe, og flyselskapene som vi har inngått samarbeid med, har varierte og globale nettverk. Selv om den nye tjenesten tilbys på ruter fra London Gatwick, ser vi også på muligheten for å utvide til andre europeiske flyplasser i nærmeste fremtid, sier easyJets konsernsjef Carolyn McCall.

Foto: Norwegian- og easyJet-maskiner på bakken. Foto fra Norwegian.

Posted in Ukategorisert