Nytt Best Western Plus hotell i Trondheim

Hotel Bakeriet, tidligere Clarion Collection, går inn i Best Western Hotels & Resorts 1. januar 2018, og blir et Best Western Plus-hotell. Dermed blir dette det tredje hotellet i kjeden i Trondheimsområdet, og det første Best Western Plus-hotellet som tilbyr en standard av høy kvalitet, og har et godt servicetilbud til gjestene sine, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Hotel Bakeriet er et meget populært og hyggelig hotell, sentralt beliggende i Trondheim sentrum, med gangavstand til attraksjoner, som Nidarosdomen, jernbanestasjonen, teateret, shopping og restauranter. Det er historisk sus over hotellet, som tidligere har hatt lang bakgrunn som bakeri. Bygningen er fra midten av 1800-tallet, og den dag i dag opplever gjestene et unikt miljø, med utstillinger og interiører fra hotellets rike historie. Hotellet har 109 hyggelige gjesterom, to konferanserom, lobbybar, treningsrom og restaurant.

– Vi har ønsket å styrke vår posisjon i Trondheim sentrum, og Hotel Bakeriet er perfekt for Best Western Hotels & Resorts, med sin personlighet og unike historie, sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

– Hotellet er meget attraktivt både for forretningsreisende og turister, fortsetter hun.

– Etter å ha eid Hotel Bakeriet i noen år, ser vi nå veldig positivt på å skulle drifte hotellet selv, som en del av Best Western-familien, forteller Francis Hay, eier av Hotel Bakeriet.

– Vi gleder oss til å implementere konseptene som ligger i Best Western Plus, og også å komme i gang med en utvikling av hotellet, slik at vi får et moderne, innbydende og levende hotell, midt i den historiske delen av Trondheim sentrum.

Foto: Hotel Bakeriet i Trondheim. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.