Thon Hotels får fem nye hoteller

Thon Hotels har inngått et samarbeid med Norlandia Hotel Group og får fem nye franchisehoteller inn i kjeden, forteller de i en pressemelding.

– Fra 1. januar 2018 åpner vi fem nye franchisehoteller under Thon Hotels-navnet. Vi inngår et strategisk samarbeid med Norlandia Hotel Group, og ønsker de nye hotellene velkommen inn i Thon Hotels-kjeden, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

– De fem nye hotellene ligger på Andøya og Måløy, og i Narvik, Horten og på Moa, utenfor Ålesund. Dette er destinasjoner hvor Thon Hotels ikke har hoteller fra før, og hvor vi ser nødvendigheten av å være. Norlandia Hotel Group er en gruppe som passer godt inn hos Thon Hotels, og de er eierstyrte, på lik linje med oss, forteller han videre.

De fem nye franchisehotellene er Norlandia-hotellene Horten Hotel, Narvik Hotel, Måløy Hotel, Baronen Hotel, på Moa utenfor Ålesund, og Andrikken Hotel på Andøya.

Samtlige hoteller er under oppussing, og vil åpne som Thon-hoteller i januar 2018.

– Norlandia Hotel Group er glade for å samarbeide med en stor og profesjonell aktør som Thon Hotels. Norlandia Hotel Group har fra før franchisehotellene Thon Hotel Kristiansand, Thon Hotel Otta og Thon Hotel Backlund i Levanger innlemmet i Thon Hotels-kjeden. Vår visjon er å være best i klassen, og Norlandia Hotel Group har mange felles verdier med Thon Hotels. Vi ser frem til å skape resultater gjennom arbeidsglede, vilje og engasjement, sier Morten A. Kahrs, som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group.

De nye hotellene vil følge lojalitetsprogrammet til Thon Hotels, og vil bli markedsført under Thon Hotels-profilen.

Foto: Morten Thorvaldsen, konserndirektør hotell og restaurant i Olav Thon Gruppen. Fotograf: Gry Traaen.