Norwegian til topps i internasjonal kåring

Norwegian er kåret til årets flyselskap under anerkjente CAPA Global Aviation Summit, som ble holdt i London torsdag kveld. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Dommerpanelets begrunnelse var Norwegians innovative og fremtidsrettede lavprisstrategi, internasjonale ekspansjon og «banebrytende» innføring av den nye flytypen Boeing 737 MAX, som muliggjør interkontinentale reiser med mindre fly til enda lavere priser.

Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos var i London og mottok prisen. Han hadde dette å si:

– Det er en glede å ta imot denne prisen, på vegne av alle de dedikerte medarbeiderne våre. Jeg er stolt over at Norwegians lave priser, nye og drivstoffeffektive fly, hyggelige service og globale ekspansjon blir anerkjent av bransjekolleger. En pris som dette gir ekstra motivasjon til å fortsette å jobbe for at alle skal ha råd til å fly.

– Norwegians innovasjonsevne og bruk av ny teknologi har endret luftfarten. Norwegians strategi har bidratt betydelig til verdiskaping i bransjen, og selskapet er i ferd med å utvikle seg fra et europeisk lavprisselskap, til et globalt selskap stadig flere reisende kjenner til, sier Peter Harbison, Executive Chairman i CAPA.

Tidligere i år ble Norwegian kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, for tredje år på rad, og Europas beste lavprisselskap for femte år på rad, av SkyTrax World Airline Awards.

Foto: Norwegian gikk til topps under CAPA Global Aviation Summit i London torsdag 12. oktober 2017. Foto fra Norwegian.