Ukens navn: Hilde Lystad

Hilde Lystad
CEO og prosjektutvikler
Chitra House

På mandag vant Chitra House i Oslo gull i kategorien Beste intimarena, under HSMAI Eventprisene på Grand Hotel Oslo. Hilde Lystad er CEO og prosjektutvikler for Chitra House, et internasjonalt selskap, eid av Sethia London Ltd. Der arbeider hun med å etablere flere Chitra House-destinasjoner, noen til kommersielt bruk, andre til privat disposisjon.

Q: Hva består din arbeidshverdag av?

A: Å etablere Chitra House, finne nye destinasjoner, i samarbeid med eier. Når destinasjon og bygg er signert, blir min rolle å følge prosjektet, og sørge for at eiers ønsker blir ivaretatt.

Q: Hva er det beste ved jobben din?

A: Alle mennesker jeg treffer på min vei, og ikke minst teamet som jeg har på Chitra House i Oslo. De gjør at vi leverer unike opplevelser til alle som besøker oss.

Q: Har du noen du har sett opp til?

A: Det er mange gjennom et langt arbeidsliv, men Petter Stordalen, og årene i Choice, har satt spor, med energi, mot og begeistring. Christian Ringnes, for sitt enorme engasjement, og ønske om å gjøre Oslo til en vakker og spennende by, med all sin kunst.

Q: Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

A: Vi har en regel der én av oss skal finne på en hyggelige opplevelse, én gang i måneden, for oss andre. Det ender ofte opp med mat, reise og kultur.

Q: Hva synes du er det beste ved HSMAI?

A: Det jeg setter pris på, er at det finnes en organisasjon som tar hospitality på alvor – både på informasjon- og opplæringssiden.

Q: Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

A: Det har jeg ikke satt meg inn i, men jeg syns mentorprogrammet som finnes, er en god idé, der kunnskap, erfaring og nye ideer kan deles.

Q: Beskriv en perfekt helg for deg.

A: Jeg elsker å være i vårt hus i Frankrike, med familie og venner. En weekend i norsk natur er jo også helt fantastisk, uansett årstid. De som kjenner meg, vil nok ikke si i all slags vær.

Q: Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

A: Tilrettelegging for alle med gode, bærekraftige ideer, det er det som skal forme Norges fremtid, og ikke minst sørge for at vi blir en viktig bidragsyter, og et forbilde for andre land.

Q: Hvordan vil noen som kjenner deg beskrive deg?

A: Jeg håper snill, godt humør og uredd.

Q: Hvor går neste reise privat eller i arbeid?

A: Jobb er London. Privat blir en november-weekend i Provençe, der er det som vakrest når de pittoreske byene ligger litt i dvale.

Q: Har du noen spesielle hobbyer?

A: Oppdage nye destinasjoner, og hotellperler med sjel og historie.

Q: Om du var fanget på en øde øy, hva ville du tatt med deg, om du fikk velge én ting?

A: Jeg ville nok ha tatt med meg mobilen, og ringt familien og venner, for at de skulle komme etter. Alene på en øde øy blir litt kjedelig.

Q: Takk, har du ellers noe på hjertet?

A: Etter flere år i utlandet, ser jeg at Norge er en fantastisk destinasjon, men vi har fortsatt noe å lære på serviceinnstilling. Personlig service som oppleves ekte, kan gjøre den store forskjellen.

Foto: Hilde Lystad (t.v.), CEO og prosjektutvikler i Chitra House, under prisfesten for HSMAI Eventprisene i Oslo mandag 9. oktober 2017. Fotograf: Camilla Bergan.