SAS utvider menyen på SAS Go, med fokus på passasjerenes livsstil og kostbehov

SAS fortsetter å tilpasse utvalget etter ønsker fra passasjerene. Som ett av få ruteflyselskaper i Europa, gir selskapet nå passasjerer på SAS Go mulighet til å forhåndsbestille mat på reisen. Alternativene er tilpasset kosthold og livsstil, og omfatter blant annet vegetarisk, vegansk, glutenfritt og laktosefritt, skriver flyselskapet i en pressemelding.

Innovasjon har vært en drivkraft for SAS gjennom selskapets 70 år i luften. Nylig lanserte SAS sitt nye mat- og drikkekonsept, New Nordic by SAS, for passasjerer på SAS Plus på samtlige flyvninger i Europa og Skandinavia, samt på innenriksflyvninger. Konseptet fokuserer på kortreist mat og sesongens råvarer. Selskapet fortsetter å skape nye opplevelser, basert på passasjerenes behov og ønsker. Derfor lanserer de nå – som ett av få ruteflyselskaper – muligheten til å forhåndsbestille mat tilpasset kostbehov og livsstil. Muligheten gjelder for passasjerer på SAS Go, på reiser innen Europa, som har en varighet på minst to timer, og følger samme konsept. Teksten fortsetter under filmen.

– Vi ønsker å tilby passasjerene våre en skreddersydd opplevelse. Mat og drikke er en viktig del av opplevelsen, og folk ønsker å spise i tråd med egen livsstil, også om bord hos SAS. Vi er derfor glade for å kunne lansere muligheten for at passasjerer på SAS Go kan forhåndsbestille mat fra vårt nye og bredere sortiment innen Europa, sier Head of Product & Services Therese Lorenius.

Maten serveres i den nye New Nordic by SAS-designen, som er unik i bransjen, og inspirert av take-away-kulturen. Alle måltider er pakket i en kube, som gjør det enkelt å spise samtidig som man jobber, leser eller ser på film. Ved å forhåndsbestille, er man garantert å få mat som bare kan kjøpes på forhånd.

Måltidene kan forhåndsbestilles senest 18 timer før avreise, ved bestilling, på SAS’ hjemmeside, via reisebyrå eller via SAS Call Centres. Prisen er kr 110 (utenom minipizza – kr 55).

Nyheter:

glutenfritt
laktosefritt
gluten- og laktosefritt
vegetarisk
vegansk
«non-pork»
mini-pizza (lakto-ovo-vegetarisk)

Allerede på menyen: (Prisen varierer fra 65 til 95 kr.)

lunsj
middag
Kids’ Meal
salat (kan både forhåndsbestilles og kjøpes om bord)
sandwich (kan både forhåndsbestilles og kjøpes om bord)
frokost (frem til 09.00, kan både forhåndsbestilles og kjøpes om bord)

Les mer her: www.SAS.no/preordermeals

Les mer om våre øvrige nyheter om bord på SAS New Experience.

* På flyvninger til USA og Asia, er mat inkludert på SAS Go, og passasjerene kan ringe på forhånd og bestille spesialmat.

Foto: Et in-flight SAS Go-måltid. Foto fra SAS.