TUI skal fange de reisendes oppmerksomhet med ny sikkerhetsfilm

De aller fleste reisende har sett dem mange ganger før, flyselskapenes sikkerhetsvideoer. De er sett så mange ganger, at de færreste gidder å følge med. Dette skal TUI nå gjøre noe med, og lanserer ny film, som tar gjestene gjennom rutinene man må merke seg, når man er ombord, heter det i en pressemelding fra reiselivsaktøren.

–  Mange soner helt ut, når flyselskapene gjennomgår sikkerhetsrutiner ombord. Det er en grunn til at de illustreres hver gang du skal opp i luften, så nå forsøker vi å fange folks oppmerksomhet med en helt ny film, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI. Saken fortsetter under videoklippet.

Ny trend

Flere av verdens største flyselskaper tar nye, kreative grep, for å vekke folks interesse, med referanser til Ringenes Herre, fotballprofiler og katte-memes, blir sikkerhetspåminnelsen litt mer underholdende.  TUIs nye film, Through the eyes of a child, er også litt utenom det vanlige, og man får se flyopplevelsen gjennom et barns nysgjerrige øyne. Filmen vises på TUI fly Nordics flyvninger, fra og med 1. november 2017.

Foto: TUI fly Nordic nye sikkerhetsfilm. Skjermdump fra videoen.