Scandic finalist i European Diversity Awards

Scandic Hotels er, som eneste hotellkjede, nominert i kategorien Diversity Team Of The Year, i årets European Diversity Awards. Prisutdelingen finner sted i London 16. november. Dette er nok en viktig annerkjennelse av Scandics engasjement og verdensledende arbeid med tilgjengelighet og mangfold, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Det er fantastisk å komme til finalen i European Diversity Awards. Det viser at vårt engasjement og det arbeidet Scandic gjør for å skape tilgjengelighet og mangfold, utgjør en forskjell. I Scandic arbeider vi hver dag for å skape mangfold blant våre medarbeidere, og gjøre våre hoteller tilgjengelig for alle, sier Even Frydenberg, President & CEO i Scandic Hotels Group.

Som den eneste hotellkjeden i årets European Diversity Awards, og det eneste selskapet innen turistsektoren, er Scandic Hotels én av åtte finalister i kategorien Diversity Team of the Year. Hotellkjeden er blitt anerkjent for tre viktige tiltak i løpet av det siste året, noe som viser hvordan tilgjengelighet inngår i hele selskapets virksomhet.

– Vi er opptatt av å skape flotte hotellopplevelser for alle. Arbeidet med tilgjengelighet, er en naturlig del av Scandic, og vi forbedrer stadig standarden for hva vi kan tilby. Noe av det som gjør oss mest stolte, er når våre gjester forteller at de blir behandlet som nettopp hotellgjester, og ikke som mennesker med funksjonshemming, sier Magnus Berglund, tilgjengelighetsambassadør i Scandic Hotels Group.

Tilgjengelighet i verdensklasse

Magnus Berglund er en anerkjent ekspert på tilgjengelighetsspørsmål. Nå er han blitt invitert til å snakke om hvordan turisme kan gjøres tilgjengelig for alle, på en av verdens største reisekonferanser, World Travel Market i London 8. november. Sammen med et utvalgt ekspertpanel, vil Berglund presentere Scandics unike tilgjengelighetsprogram, som har satt Scandic i en verdensledende posisjon innen turistsektoren. For mer informasjon: www.london.wtm.com.

Om European Diversity Awards (EDA)

European Diversity Awards, også kjent som mangfoldets Oscar-pris, er en sentral begivenhet innen arbeidet med mangfold i Europa. De anerkjenner organisasjoner og enkeltpersoner som har vist innovasjon, kreativitet og engasjement for likestilling, mangfold og inkludering i løpet av året. Prisene legger vekt på alle aspekter ved mangfold, ved å vie oppmerksomhet til de mest vellykkede aktørene, både innen bedriftskultur og individuelle kampanjer.

Juryen for European Diversity Awards består av ti personer med forskjellige bakgrunn innenfor tematikken som tas opp. For fullstendig liste: europeandiversityawards.com

Foto: Magnus Berglund og hans hund Dixi. Foto fra Scandic Hotels.