Clarion Hotel innfører «Omelettens dag» som ny høytidsdag

Onsdag 15. november innføres en ny høytidsdag, «Omelettens dag», på alle Clarion-hoteller i Norden, forteller Clarion Hotel i en pressemelding.

Ettersom frokostbuffeeen verdsettes høyt i alle undersøkelser, setter det i november et ekstra sterkt fokus på frokosten, og spesielt på omeletten, da alle Clarions hoteller har egne omelettkokker.

Frokosten er jo et av de mest populære innslagene under et hotellopphold, men du behøver ikke være hotellgjest for å nyte den. Alle Clarion-hoteller ønsker nemlig gjester utenfra, som stedets innbyggere, hjertelig velkommen. Det å treffes til en hotellfrokost, er jo en utmerket måte å starte dagen på.

– Vi satser stort på frokosten, og får en rekke tilbakemeldinger fra våre gjester, om at de elsker omelettene vi lager til dem. Her kan gjestene selv bestemme hva de ønsker at den skal inneholde, sier Azeb Tesfaldet, omelettkokk på Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Azebs beste tips til en god omelett, er å bruke en god non-stick stekepanne, samt gode råvarer.

Oppskrift på Azebs franske omelett:

2 egg
2 ss melk
¼ ts salt og pepper

Fres paprika og hell over omelettmiksen. Tilsett deretter blåmuggost, som for eksempel Selbu Blå, så den smelter lett over omeletten. Dryss litt gressløk over til slutt.

På «Omelettens dag» vil alle hotelldirektører i Clarion Hotel jobbe som omelettkokker, på sine respektive hotellers omelett-stasjoner.

Foto: Azeb Tesfaldet er omelettkokk på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Foto fra Clarion Hotel.