Petter A. Stordalen er kåret til Norges mest innovative leder

700 kommunikasjonseksperter har talt. Strawberry-gründer og eier av Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen, er kåret til Norges mest innovative leder i den årlige undersøkelsen Kommunikatøren, heter det i en pressemelding fra Nordic Choice Hotels.

Det er Hammer & Hanborg som står bak undersøkelsen, som kartlegger trender, tar pulsen på kommunikasjonsfaget, og synliggjør betydningen av strategisk kommunikasjon. Undersøkelsen er Nordens største i sitt slag, og har som formål å løfte frem god kommunikasjon.

– Mer enn 700 kommunikasjonseksperter er blitt bedt om å oppgi hvem de mener er Norges mest innovative leder. Den som uten tvil nevnes oftest, er Petter Stordalen. Blant begrunnelsene for hvorfor han er landets mest innovative leder, finner vi at han er en nytenkende og miljøbevisst leder, som er i forkant og ofte kommer med nye løsninger, i et ellers satt marked. Respondentene beskriver ham også som raus, modig, og ikke redd for å satse, og peker på hans evne til å knytte til seg sterke ansatte, engasjere, gi tillit og motivere, sier Trine Larsen, Managing Partner i Hammer & Hanborg Norge.

Prisen ble delt ut under et seminar på MESH i Oslo, med temaet Fremtidens arbeidsliv, der Stordalen også var en av talerne.

– Dette var en hyggelig utmerkelse, som først og fremst understreker den fremragende innsatsen som legges ned i selskapet hver dag. Innovasjon er ikke et enkeltmannsforetak. Det handler om å skape miljøer som hele tiden vil og kan utfordre, også selskapets gründer og eier. Innovasjon i Nordic Choice er en del av vår kultur, og strekker seg hele veien, fra et enkelthotell til toppledelsen, sier Petter A. Stordalen.

Foto: Petter A. Stordalen, grunnlegger og eier av Nordic Choice Hotels. Foto fra Nordic Choice Hotels.