Sjekk inn selv på Thon Hotels

Thon Hotels lanserer nye selvbetjeningsautomater i Oslo. Nå kan gjester sjekke inn på mobil og få utlevert romnøkler av automaten, informerer hotellkjeden i en pressemelding.

I første omgang er det Thon DISCOVERY-medlemmer, som har bestilt og forhåndsbetalt hotellrom på nettsiden thonhotels.no, som kan bruke de nye automatene.

– Våre mest lojale kunder er dem som først kan benytte de nye self-service-automatene våre. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra Thon DISCOVERY-medlemmene som har prøvd dette. Gjester skal på en enkel måte kunne sjekke inn på hotellet. Løsningen skal ikke erstatte våre resepsjonister, men er en ekstra service for våre gjester, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Hotellgjester kan velge om de vil bruke QR-kode på mobilen eller taste inn et referansenummer på automaten, når de henter romnøkler. Det er det franske firmaet Ariane Systems som står bak løsningen.

– Ariane er en self-service-løsning, hvor gjesten kan sjekke inn før ankomst på mobilen, hente nøkkelen sin i en dispenser på hotellet, og på sikt sjekke ut. Dette gir gjesten mulighet for å velge om han eller hun vil gjøre alt selv, og unngå eventuell kø, eller om man foretrekker å bli sjekket inn og ut av en resepsjonist. Vi vil være ferdig med utrullingen på våre hoteller i Oslo i november og tar sikte på å ha Ariane self-service-automatene klare på mer enn 40 hoteller i løpet av første kvartal 2018, sier regionsdirektør hos Thon Hotels, Marianne Fleischer Hauff.

Foto: Slik ser de nye selvbetjeningsautomatene ut hos Thon Hotels. Foto fra Thon Hotels.