Ensomt juletre søker gaver

I løpet av desember kommer det til å stå et ensomt juletre i lobbyen på alle Nordic Choice-hoteller. Folk kan komme innom og legger gaver under treet, som gis videre til vanskeligstilte i lokalsamfunnet, forteller hotellkjeden i en pressemelding.

– Ensomt juletre, som vi kaller kampanjen, ble startet av noen ansatte ute på hotellene, som mange av de gode initiativene i Nordic Choice ofte blir. I 2012 prøvde vi for første gang å gjøre det på alle våre hoteller. Det ble en kjempesuksess, og vi samlet inn hele 43.000 gaver. Siden den gang er engasjementet rundt om bare blitt større, sier ansvarlig for Ensomt juletre-kampanjen, Hedda Skaug.

Alle som ønsker, kan enkelt bidra til julegaveaksjonen. Merk gaven med kjønn og alder på mottager. For hver gave som blir lagt under treet, gir Nordic Choice Hotels ti kroner til sitt Unicef-prosjekt, Sweet Dreams, hvor de bidrar til at barn utsatt for menneskehandel får en trygg natts søvn.

– I år, som i fjor, samler vi inn gaver til mennsker som trenger det. Det er et initiativ jeg er stolt av, og som sprer mye glede. Jeg håper at alle som har mulighet, gir det som kanskje er årets viktigste julegave, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

I fjor ble det til sammen samlet inn 50.000 gaver i forbindelse med Ensomt juletre-aksjonen. Det er mulig å legge julegaver under ensomme juletrær i lobbyen på samtlige av Nordic Choices 194 hoteller gjennom førjulstiden.

Foto: Et ensomt juletre. Foto fra Nordic Choice Hotels.