Ti av Norges 25 beste hoteller tilhører Nordic Choice Hotels

Ti av hotellene på Travelers’ Choice Awards 2017s liste over Norges 25 beste hoteller, tilhører Nordic Choice Hotels. Kåringen er TripAdvisors måte å fremheve hotellene med høyest ranking, forteller Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

– Det finnes mange fine priser rundt om i verden. Det som gjør Travelers’ Choice Awards spesielt viktig, er at gjestene bestemmer. Det handler ikke om hotellet har én eller fem stjerner, om det er strykejern på alle rom eller om noen i hatt og frakk åpner døren. Her er det gjestenes personlige opplevelse, fra de booker til de sjekker ut, som teller. Der er vi i Nordic Choice best, og det er fantastisk å se svart på hvitt, sier en talspreson for hotellkjeden.

TripAdvisor bruker ingen jury i denne kåringen. Alle som ønsker, kan vurdere hotellene. Det er en trend man ser på flere områder. Makten forsvinner gradvis fra noen få store, og havner i hendene på mange små.

– Jeg blir varm helt ned i hjerterota av at gjestene er så fornøyd med våre hoteller. Gjesten er sjefen, og sitter med makta. Derfor pleier jeg å si at de viktigste folka i Nordic Choice, det er ikke meg eller noen av de andre i ledergruppen. Det er de i resepsjonen, de som vasker rommene, og de som sørger for herlige frokoster hver dag, over hele Norden. Det er dem vi kan takke for dette. Uten dem er Nordic Choice ingenting, avslutter talspersonen.

Foto: THE THIEF by night. Fotograf: Marte Garmann