Norwegian lanserer fire nye langdistanseruter

Norwegian lanserer i dag ytterligere fire nye ruter mellom Europa og USA. Fra sommeren 2018 vil selskapet for første gang tilby transatlantiske ruter fra Amsterdam, Milano og Madrid, skriver det i en pressemelding.

Flyselskapet fortsetter den internasjonale ekspansjonen, med lansering av fire nye langdistanseruter: Amsterdam – New York; Milano – Los Angeles; Madrid – New York; og Madrid – Los Angeles.

– Vi er svært fornøyd med å kunne gi reisende på begge sider av Atlanteren enda flere direkteruter mellom Europa og USA. Styrket trafikk mellom kontinentene, bidrar til at flere får muligheten til å reise til en lavere pris, økt verdiskaping og flere arbeidsplasser. Vi ser frem til å ønske enda flere velkommen om bord våre nye Dreamlinere, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Fra mai neste år vil Norwegian fly fire ganger i uken mellom Amsterdam og New York, og fra juni lanserer selskapet en rute mellom Milano og Los Angeles, også med fire ukentlige avganger. I juli starter Norwegian flyvninger mellom Madrid og New York, og Madrid og Los Angeles. Rutene flys henholdsvis tre og fire ganger i uken.

Den globale ekspansjonen fortsetter

Norwegian lanserte den første langdistanseruten i 2013 mellom Oslo og New York, og har siden den gang åpnet direkteruter mellom Skandinavia og Bangkok, samt fra Oslo, Stockholm, København, London, Paris, Barcelona og Roma, til en rekke destinasjoner i USA. Norwegian tilbyr i dag flere ruter mellom Europa og USA enn noe annet europeisk flyselskap. Norwegian tilbyr i dag 61 langdistanseruter til USA.

Tidligere i år lanserte Norwegian nye ruter mellom London og Singapore, og London og Buenos Aires.

Flyselskapet ble i sommer kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, for tredje år på rad. Norwegian er også kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskap, av The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Foto: Norwegians nye Boeing 737 MAX. Foto fra Norwegian.