Scandic Lillestrøm er åpnet

Related Post

Tirsdag 9. januar åpnet Scandic Lillestrøm, et splitter nytt, sentralt hotell, kun 50 meter fra Lillestrøm stasjon, og tolv minutter fra Oslo Lufthavn, heter det i en pressemelding fra Scandic Hotels.

– Lillestrøm er en spennende destinasjon, og med Scandic Lillestrøm gleder vi oss til å tilby Lillestrøm et urbant hotell, med sterk lokal tilhørighet. Hotellet ligger rett ved en av Norges travleste jernbanestasjoner, og målet er at det skal bli en møteplass for lokalbefolkningen, så vel som for forretningsreisende, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

Sentral beliggenhet og lokal tilhørighet

Scandic Lillestrøm ligger strategisk plassert ved Lillestrøm stasjon, kun tolv minutter med tog fra Oslo Lufthavn Gardemoen, og ti minutter fra Oslo S. Hotellet har 220 rom, fordelt på tolv etasjer, og er dermed den høyeste bygningen i området. Rommene er tilpasset gjester med ulike behov, og det finnes blant annet 22 tilgjengelighetsrom, samt komfortable familierom med køyesenger, som er som skreddersydd for idrettslag eller store familier.

Hotellets innredning er inspirert av byens lokale historie, og er tydelig preget av jernbanens og sagbruksindustriens betydning for Lillestrøm. Hotelldirektør Jannicke Holmgreen Lorentzen og teamet på Scandic Lillestrøm har lagt ned en stor innsats, for å forene det moderne og det historiske.

– Denne dagen har vi gledet oss lenge til. Det har vært utrolig spennende å få være med og forme et splitter nytt hotell fra start, og bygge det på den rike lokalhistorien. Det gjør det ekstra spesielt å kunne åpne dørene for gjestene for første gang, sier Lorentzen.

Lillestrøms nye møteplass

Med sine 500 kvadratmeter med topp moderne møte- og konferansefasiliteter for opptil 200 personer, skal Scandic Lillestrøm bli en naturlig møteplass, for både tilreisende og lokale i Lillestrøm. Gjestene vil gjenkjenne den lokale tilhørigheten på møterommene, med navn som Brandvalsaga, Tandbergsaga, Flisbyen og Måsan. I tillegg skal Scandics nye møtekonsept bidra til å skreddersy og optimalisere møter og konferanser etter gjestenes ønske.

Tradisjonskost med urban vri

I hjertet av Scandic Lillestrøm åpner Bruket Restaurant & Bar, som skal servere husmannskost med en vri. Den lokale slakteren Rosenberg leverer pølser og stykningsdeler av hele dyret, og Fetsund Hjemmebryggeri har utviklet en pale ale, eksklusivt for hotellet, Bruket Spesial.

– Vi ønsker å skille oss ut, og gjøre noe unikt, for både konferansegjester og lokalbefolkningen. En viktig del av denne satsingen er Bruket. Her vil vi servere spennende smaksopplevelser, basert på lokale råvarer. Forvent deg bestemors klassiske oppskrifter, men med en moderne og urban tvist. Dessuten er vi opptatt av å bruke alle deler av dyret og løfter derfor frem tradisjonsrike og fantastiske retter, som oksehalesuppe. Ambisjonen er å hevde oss blant Lillestrøms beste spisesteder, sier Lorentzen.

Foto: Fra åpningen av Scandic Lillestrøm. Snorklipp ved Skedsmo-ordfører Ole Jacob Flæten. Foto Marianne Wennesland, Scandic Hotels.

Posted in Ukategorisert