Thon Hotel Horten har åpnet dørene

Franchisehotellet i Jernbanegaten 1 i Horten ble en del av Thon Hotels 1. januar 2018. Hotelldirektør Torgeir Flåteteigen Birkeland er glad for det nye samarbeidet, skriver kjeden i en pressemelding.

– Hotellet vårt ble nylig totalrenovert, og vi er stolte over å nå være en del av Thon Hotels-kjeden. Vi ønsker både stamgjester og nye gjester velkommen. Alle vil nå kunne få fordeler gjennom å være Thon DISCOVERY-medlem, med blant annet rabatt på hoteller over hele verden. Vi har også fått smakfulle nyheter på frokostbuffeten vår. Nå serverer vi blant annet hjemmelaget syltetøy, ferske croissanter, nybakte wienerbrød og presskanne-kaffe. Thon Hotels er kjent for sine gode frokoster, og vi ønsker å gi gjestene våre en god start på dagen, sier hotelldirektør Torgeir Flåteteigen Birkeland.

Thon Hotel Horten har 88 rom, restaurant, bar og en egen lounge for gjester i 2. etasje, med utsikt over Oslofjorden. Hotellet har totalt syv møterom, og det største konferanserommet har plass til 220 personer.

– Vi styrker posisjonen vår i Vestfold med nye Thon Hotel Horten. Fra før har vi Thon Hotel Tønsberg Brygge, og nå kan gjester også bestille hotellrom i Horten hos Thon Hotels. Det nye hotellet ligger fint til ved havet i sentrum av byen og vi gleder oss over å ha fått Thon Hotel Horten inn i kjeden vår. Hotellet tilbyr gode konferansemuligheter og har en svært sentral beliggenhet, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Les mer om Thon Hotel Horten her.

Foto: Det er gode konferansefasiliteter på Thon Hotel Horten. Hotellet har syv møterom, og kan ta opptil 220 personer i det største konferanserommet. Foto fra Thon Hotel Horten.