Velkommen til Thon Hotel Måløy

Velkommen til Thon Hotel Måløy, informerer Thon Hotels i en pressemelding.

– Vi er stolte over å kunne si at vi er en del av Thon Hotels, og hotellet vårt heter nå Thon Hotel Måløy. Thon Hotels har mange spennende konsepter og et godt lojalitetsprogram, som vi gleder oss til å kunne tilby våre gjester, sier hotelldirektør Jorunn Melsether.

Thon Hotel Måløy er et sentralt beliggende hotell i kystbyen Måløy. Hotellet ligger i hovedgata, og har gangavstand til både butikker, kjøpesenter, båt og bussterminal. Hotellet har konferansekapasitet for opptil 80 personer.

– Thon Hotel Måløy har en fin beliggenhet i Vågsøy. Det er veldig hyggelig at vi nå kan tilby våre gjester overnatting i kystbyen, som har mange flotte friluftsmuligheter, fantastisk fiske og vakker natur, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Måløy er en by og et tettsted i Sogn og Fjordane, og er en viktig fiskerihavn i Norge. Stedet er et godt utgangspunkt for ulike aktiviteter, og turistattraksjonen Kannesteinen ligger cirka ti kilometer fra Måløy sentrum.

Les mer om Thon Hotel Måløy her.