Ingunn Weekly: Winning for Customers

Bli med og utvikle din bedrifts serviceløfte sammen med oss i London 14. – 16. september 2018. I tillegg får du inspirasjon fra topp internasjonale foredragsholdere under The HSMAI Day. De fleste bedrifter har en visjon. Mange har også et sett med verdier. Like viktig bør det være å ha et serviceløfte (Service Pledge). Dette er noe av hva Service Pledge-programmet vil være med på å utforme. Les mer her.

Vi har justert kategoriene til de europeiske HSMAI Awards, slik at de henger godt sammen med dette programmet. HSMAI Region Europe Awards deles ut på kvelden etter ROC & DOC i Amsterdam tirsdag 10. april.

Vi har fått god hjelp Diane Wennerland, Senior Manager Business Development EMEA i World Hotels, og Michael McCartan, Managing Director, EMEA, sammen med vår egen Mia, til å justere kategoriene, og vi svært godt fornøyd.

De nye kategoriene blir sendt ut tidlig i neste uke.

God helg ønskes deg.

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Administrerende direktør
HSMAI