Marit Bjørnland skal lede Scandic Brennemoen

I midten av september 2018 åpner Scandic Brennemoen dørene for de første gjestene. Byggeprosessen av hotellet, midt mellom Askim og Mysen i Indre Østfold, er godt i gang, og 1. april begynte hotelldirektør Marit Bjørnland som første ansatt, skriver Scandic Hotels i en pressemelding.

– Dette blir min femte hotellåpning, og jeg føler virkelig at jeg har kommet hjem igjen, og er i mitt rette element, sier hun.

Bjørnland har jobbet i hotell- og reiselivsbransjen i mer enn 20 år, og er entusiastisk over alle mulighetene som ligger i det å forme et hotell fra starten av. Spesielt viktig, ifølge henne, er det å være med og sette en god arbeidskultur, med gode rekrutteringer.

– Hotellet vil få cirka 20 ansatte, og det å sette sammen det rette teamet til åpning, har min høyeste prioritet akkurat nå. Å drive hotell handler om å skape de gode møtene mellom gjest og ansatt, og da søker vi etter medarbeidere som ønsker å yte den servicen som våre gjester fortjener og forventer, når de besøker oss.

Skal sette Indre Østfold på kartet

Scandic Brennemoen ligger midt mellom byene Askim og Mysen i Indre Østfold, kun 45 minutter fra Oslo, og med kort kjøreavstand til Follo og de andre Østfold-byene. Hotellets plassering, tett på E18, gjør det lett tilgjengelig for gjester fra Oslo og Akershus, som resten av Østfold og Sverige. Bjørnland gleder seg til å bidra til å sette Indre Østfold enda mer på kartet.

– Indre Østfold som konferansedestinasjon er nok et ubeskrevet blad for mange fra Oslo-området, men med enkel adkomst, stor, gratis parkering, flotte fasiliteter og gode samarbeidspartnere, er jeg helt sikker på at vi skal bygge opp regionen som et attraktivt og spennende sted å arrangere møter og konferanser, sier hun.

I tillegg vil lokalmarkedet bli viktig for hotellet, og Bjørnland lover at hotellet vil jobbe for å få en solid lokal forankring, med dyktige samarbeidspartnere, og med å bygge gode, lokale relasjoner.

– Scandic Brennemoen skal være en møteplass for lokalbefolkningen, når de ønsker å spise en bedre middag eller våkne opp til den berømte Scandic-frokosten. Her kan man like gjerne feire bryllup og konfirmasjon, som å arrangere møter eller kick off med bedriften.

Fakta Scandic Brennemoen

Det er Norlandia Hotel Group som bygger hotellet, sammen med Brennemoen Eiendom AS. Hotellet blir en del av Scandic, Nordens største hotellkjede, gjennom en franchise-avtale mellom Scandic Hotels og Norlandia Hotel Group. Scandic Brennemoen vil få 100 rom og 200 senger. Hotellet vil også ha en restaurant med plass til rundt 150 gjester, og en konferansesal for nærmere 200, samt en rekke mindre møterom. Trimrommet vil kanskje få Indre Østfolds råeste utsikt. Brennemoen ligger i et område med næringsaktivitet, hvor det ventes flere større utbygginger de nærmeste årene, og hotellet får en sentral beliggenhet i tilknytning til E18. Forventet åpning er medio september 2018.

Foto: Marit Bjørnland, direktør på Scandic Brennemoen. Foto fra Scandic Hotels.