Tre nominasjoner til Scandic i World Travel Awards

Grand Hotel Oslo by Scandic er nominert i hele tre kategorier i World Travel Awards. Også Scandic Holmenkollen Park har fått plass på den prestisjefylte nominasjonslisten.

– Jeg er svært stolt på vegne av Grand Hotel Oslo by Scandic, Scandic Holmenkollen Park og resten av Scandic Norge. Vi setter stor pris på å bli nominert til så prestisjefylte priser, og takket være innsatsen fra alle våre medarbeidere, har vi opplevd en fenomenal vekst de siste årene. Nominasjonene er også et bevis på at vi skaper hotellopplevelser av fremste merke, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge, i en pressemelding.

Tre nominasjoner til Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo by Scandic er nominert i kategoriene Norway’s leading business hotel 2018, Norway’s leading hotel 2018 og Norway’s leading hotel suite 2018.

– Det føles veldig bra å få en slik anerkjennelse fra en så viktig aktør som World Travel Awards. Det ligger mye hardt arbeid fra alle våre ansatte bak relanseringen av Grand. Vi er veldig begeistret over den nye suiten vår, som vi jo er nominert for, og vi er glade for at gjestene våre er like begeistret som oss, sier hotelldirektør Fredrikke Næss.

Scandic Holmenkollen Park

Også Scandic Holmenkollen Park er på den norske nominasjonslisten. Hotellet er nominert i kategorien Norway’s leading hotel 2018. Det ærverdige hotellet, på hovedstadens tak, har tidligere vunnet denne kategorien, både i 2010 og 2011.

Reiselivsbransjens «Oscar»

World Travel Awards regnes for å være blant de mest prestisjefylte, internasjonale bransjeprisene i reiselivsindustrien. Prisene er blitt kalt reiselivsbransjens «Oscar» av den amerikanske storavisen Wall Street Journal. I løpet av året kåres det nasjonale vinnere. Det kåres også regionale vinnere i Midtøsten, Europa, Asia/Australasia, Latin-Amerika, Afrika/Det indiske hav og Nord-Amerika/Karibia, som så konkurrerer i den globale finalen i Lisboa i november.

Foto: Utsnitt fra Grand Penthouse Terrace Suite, i toppetasjen på Grand Hotel Oslo. Foto fra Grand Hotel Oslo.