Monika Moser ny Director of Distribution & Revenue Manager for Best Western Hotels & Resorts

Monika Moser tiltrer rollen som Director of Distribution & Revenue Management for Best Western Hotels & Resorts. Hun skal ha ansvar for kjedens distribusjon og prisoptimalisering, for å maksimere hotellenes kundetilfredshet, inntekter og lønnsomhet. Moser kommer nå fra hotellkjeden Radisson Hotel Group, og før det fra Starwood Hotels og NORSE Hotels.

Monika Moser skal ha ansvar for kjedens distribusjonsplattform, men også for optimalisering av de ulike distribusjonskanalene. Hun vil arbeide tett med hotellene i kjeden, for å optimalisere deres inntekter, gjennom vel definerte prisstrategier, heter det i en pressemelding fra Best Western Hotels & Resorts.

– Distribusjon og prisoptimalisering er noen av de områdene som utvikler seg i en voldsom fart innen hotellbransjen. Monikas erfaring og kompetanse gjør at vi vil kunne forbedre vår posisjon ytterligere, og fortsette å ta markedsandeler, sier Johan Michelson, sverigesjef Best Western Hotels & Resorts.

– Det som skiller seg ut hos Best Western, er fremdriften og engasjementet hos de lokale hotelleierne. Kjeden er inne i en veldig spennende og positiv fase, og jeg ser frem til å bidra til fortsatt utvikling, sier Monika Moser, som vil være en del av Best Westerns ledergruppe.

Foto: Monika Moser tiltrer rollen som Director of Distribution & Revenue Management i Best Western Hotels & Resorts. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.