Prestisjefylt pris til Gøteborgs hotellperle

Avalon Hotel er årets internasjonale Choice-hotell, i konkurranse med over 6800 andre hoteller.

Det er en stolt delegasjon fra Nordic Choice Hotels som drar hjem fra den internasjonale Choice Hotels-konferansen i Las Vegas. Designhotellet Avalon Hotel i Gøteborg ble kåret til årets internasjonale hotell i hele selskapet, som består av over 6800 hoteller i verden, skriver Nordic Choice Hotels i en pressemelding.

I juryens begrunnelse står det blant annet:

Med et tydelig varemerke og en sterk følelse av kvalitet, er Avalon elsket av gjestene. De er på TripAdvisor rangert på topp tre av hotellene i Gøteborg. Deres Net Promotor Score i 2017 var på imponerende 77, noe som er spesielt imponerende siden hotellet nylig feiret tiårsjubileum. Uavhengig av det, Avalon er fortsatt i perfekt stand.

– For oss betyr dette utrolig mye. Helt siden vi åpnet i 2007 har vi lagt vekt på å tilby gjesten en opplevelse utenom det vanlige. Noe også sertifiseringen som Sveriges eneste Feng Shui-hotell viser. At dette særpreget også settes pris på av Choice Hotels International, er en stor inspirasjon for alle vi som jobber på Avalon, sier hotelldirektør Torbjörn Johansson.

Det var Nordic Choice Hotels’ administrerende direktør Torgeir Silseth og grunnlegger Petter Anker Stordalen som fikk æren av å motta prisen på scenen i Las Vegas.

– Det er svært gøy å vinne priser, og å få oppmerksomhet for ett av våre 193 hoteller, i konkurranse med alle andre i Choice Hotels International, er noe som gjør oss meget stolte. Avalon fortjener all ære for det arbeidet de har lagt ned for å bli anerkjent på denne måten. I dag hyller vi alle avalonister, sier Silseth.

Avalon Hotel ligger midt i sentrum av Gøteborg, og inneholder 101 gjesterom. Gjennom Feng Shui-sertifiseringen har man lagt ekstra vekt på at både arkitektur og interiør innbyr til en harmonisk opplevelse, i takt med naturen. Avalon Hotel er et frittstående hotell innen Nordic Hotel & Resorts som er en del av Nordic Choice Hotels.

Foto: Torgeir Silseth, administrende direktør, og Petter Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels, mottok prisen på Choice Hotels International-konferansen i Las Vegas. Fotograf: Bjørn Arild Wisth/Nordic Choice Hotels.