Norwegian kåret til Norges mest innovative virksomhet

Norwegian er kåret til Norges mest innovative bedrift, av Innovasjonsmagasinet. Juryen begrunner årets førsteplass med at Norwegian er uredde, banebrytende og tør der andre tviler.

Innovasjonsmagasinet presenterer hvert år en liste over Norges mest innovative virksomheter. Norwegian har vært på listen tidligere år, blant annet på andre plass i fjor, men dette er første gang selskapet når toppen av listen. Juryen begrunner årets førsteplass med at Norwegian er uredde, banebrytende og tør der andre tviler, skriver flyselskapet i en pressemelding.

– Vi mener at dette er Norges desidert mest omfattende oversikt over hvem som faktisk er innovative, i motsetning til dem som kun nøyer seg med å prate om innovasjon. Norwegian er uredde og banebrytende. Med innovative, kundevennlige og effektive løsninger samt tøffe strukturelle grep, fortsetter Norwegian å utfordre en bransje der inngrodde oppfatninger altfor lenge har fått styre utviklingen. De er litt unorske, og tør der andre tviler, sier Truls Berg, ansvarlig redaktør og leder av Open Innovation Lab of Norway.

– Dette er en anerkjennelse av arbeidet vi gjør i Norwegian. Jeg vil takke alle mine kolleger, som hver eneste dag gjør det de kan for at vi skal kunne utvikle oss som selskap. Vi er alltid på utkikk etter nye og mer effektive måter å gjøre ting på, og som globalt flyselskap, er vi helt nødt til å utfordre det etablerte for å være konkurransedyktige. Jeg vil også takke våre passasjerer for at de velger å fly med oss. Uten dem ville vi ikke hatt muligheten til å fortsette å tilby lave flypriser til over 150 destinasjoner i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Midtøsten og Asia, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

For mer informasjon, se Innovasjonsmagasinets nettsider.

Foto: Norwegians Dreamliner G-CKNY. Fotograf: Klaus Olsen/Norwegian.