Norwegian lanserer ny rute mellom Oslo og Tel Aviv

Norwegian fortsetter å utvide rutetilbudet til og fra Norge, med lanseringen av en ny direkterute mellom Oslo og Tel Aviv i Israel. Selskapet øker samtidig antall avganger på godt etablerte ruter.

Fra høsten kan reiselystne nordmenn reise direkte fra Oslo til Tel Aviv i Israel. Tel Aviv er en moderne by, med fine strender og et yrende natteliv. Byen er også et godt utgangspunkt for dem som ønsker å oppleve mer av Israels dramatiske natur, historiske severdigheter og helligdommer.

– Med en ny direkterute mellom Oslo og Tel Aviv, samt flere avganger på en rekke eksisterende ruter til og fra Oslo, ser vi frem til å ønske enda flere reisende velkommen om bord i våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

I tillegg til den nye ruten, øker Norwegian antall avganger i vinterprogrammet, mellom Oslo og en rekke destinasjoner: Palma, Stockholm, København, Edinburgh, Gdansk, Hamburg, München, Paris, Riga, Tallin, Wien, Malaga, Alicante, Antalya, Beograd, Madeira, Pristina, Gran Canaria og Tenerife. Det blir også flere avganger på det norske innenriksnettet, mellom Oslo og Stavanger, Tromsø, Bodø og Kristiansand.

Om den nye ruten, OSL-TLV:

Norwegian vil fly to ganger i uken mellom Oslo og Tel Aviv (TLV), med oppstart 31. oktober. Norwegian er det eneste selskapet som flyr direkte mellom de to byene.

Foto: Norwegians Boeing 737 MAX. Foto fra Norwegian.