Ingunn Weekly: Digital Expert LAB

I går lanserte vi vår nye europeiske webside, som du kanskje så. Hvis ikke, kan du besøke oss her: hsmai.eu/.  Om et par ukers tid vil den være langt raskere, sier vår partner. Det gjøres nemlig diverse oppdateringer på den. Det er en av våre globale partnere, Magasinet Ehotelier, som har utviklet websiden for oss. Håper du liker den.

Sammen med to av våre europeiske Advisory Boards, The Distribution Advisory Board og The Marketing Advisory Board, har vi utviklet et e-læringsprogram, Digital Expert LAB, nettopp innenfor disse to områdene.

Vi har også fått god hjelp av andre bidragsytere, som deler mye av sine kompetanse.  Tusen takk til AccorHotels Group, Avvio, CendynSokos HotelsGoogle, Mövenpick Hotels & Resorts og TripAdvisor!

Du finner det her: hsmai.eu/digital-expert-lab/

En svært interessant aktør vi snakket med, er blant annet interessert i at alle GMene og deres nærmeste ledere, som jobber med disse fagområdene, samt HK skulle gjennomføre dette programmet (obligatorisk), da det forventes at vi som ledere holder oss fortløpende oppdatert.

Det høres lovende ut. Uansett er dette begynnelse på våre ulike digitale programmer.

Ha en strålende helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Region Europe

Toppfoto: HSMAI Region Europes Digital Expert LAB. Fotograf: Malin Tvedt Petterson.