Første Radisson RED til Danmark

Første Radisson RED til Danmark er signert, og hotellet vil åpne i Aarhus tredje kvartal neste år. Det eksklusive select service-merket fra Radisson Hotel Group tilbyr en leken vri på det konvensjonelle hotelloppholdet.

– Radisson RED er dristig, vakker, og flytter grensene til den tradisjonelle hotellopplevelsen. Vi kunne ikke ha drømt om et bedre sted å åpnet enda et nytt Radisson RED-hotell, enn i Danmark, fødestedet til Radisson Blu, som er vårt ledende hotellmerke. Med Radisson Collection, Park Inn by Radisson, flere Radisson Blu, og nå et Radisson RED, tilbyr vi alle merkevarene våre i Danmark. Med det signaliserer vi vår forpliktelse til Skandinavia, og styrker vår ledende posisjon som den ledende internasjonale hotellaktøren, sier Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer i Radisson Hotel Group, i en pressemelding.

Aarhus er Danmarks nest største by, og er et handelssentrum og forretnings-knutepunkt, som huser en rekke store organisasjoner og selskaper. Byen er raskt blitt et populært feriereisemål, med sine mange severdigheter, som blant annet det mest besøkte museet i Danmark.

Radisson RED Aarhus forventes å åpne i tredje kvartal 2019, og vil ha 78 gjesterom. Hotellet vil også huse en restaurant og et treningsstudio, samt et stort område for møter og arrangementer.

Niels Albertsen fra Rådhusgården Århus ApS, hotellets eier, forteller:

– Vi er glade for å samarbeide med Radisson Hotel Group, det opprinnelige, internasjonale hotellselskapet, med skandinaviske røtter, om å bringe det nyeste, vellykkede og dynamiske Radisson RED-merket til Aarhus. Våre gjester kan se frem til noe helt nytt.

Hotellet ligger på bytorget i sentrum, i gangavstand fra de største handlegatene og fritidsområdene, i tillegg til finans- og forretningsstrøket. Aarhus’ største jernbanestasjon ligger i gangavstand fra hotellet, og gir gjestene enkel reise til og fra flyplassen (cirka 40 km unna) og andre turistattraksjoner.

Foto: Illustrasjon av et gjesterom i Radisson RED-konseptet. Foto fra Radisson Hotel Group.