Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap

Related Post

Norwegian ble i helgen kåret til Europas beste lavprisselskap 2018, av World Travel Awards, som representerer den globale reiselivsbransjen. Dette er den niende prisen selskapet har mottatt så langt i år.

World Travel Awards deles ut til de beste aktørene innen reiselivsbransjen, og det er representanter fra bransjen selv som stemmer frem sine favoritter. Det er fjerde gang Norwegian vinner denne prisen, skriver selskapet i en pressemelding.

– Tusen takk til alle som har stemt på oss. Denne utmerkelsen er med på å anerkjenne den fantastiske jobben våre 9500 dedikerte medarbeidere gjør hver dag, og viser at nye fly, hyggelig service og lave priser verdsettes høyt, sier konsernsjef Bjørn Kjos (under).

Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos. Foto fra Norwegian.
Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos. Foto fra Norwegian.

Flyselskapet har tidligere i år mottatt følgende priser:

Tre anerkjennelser under Airline Passengers Experience Associations (APEX) prestisjetunge Passenger Choice Awards. I tillegg til en firestjernes rangering, stakk selskapet av med prisene Best WiFi og Best Overall Passenger Experience, Low Cost Carrier in Europe.

Kåret til Value Airline of the Year, av Air Transport World, et ledende internasjonalt luftfartsmagasin.

Kåret til Norges mest innovative bedrift av Innovasjonsmagasinet.

Norwegian Reward vant to priser under prestisjetunge Freddie Awards i USA: Flybransjens beste lojalitetsprogram i Europa/Afrika, og Beste kampanje i Europa/Afrika.

Tildelt Folkets Reiselivspris under reiselivsbransjens «Oscar-galla», Grand Travel Awards.

Toppfoto: Kabinbesetningen på en Norwegian-maskin. Foto fra Norwegian.

Posted in Ukategorisert