Norwegian lanserer ny direkterute til Krabi i Thailand

Denne vinteren får solsugne skandinaver enda en destinasjon å reise til i Thailand. Fra slutten av oktober vil Norwegian fly fra Oslo, København og Stockholm, til vakre Krabi.

Totalt vil Norwegian ha seks ukentlige avganger fra Skandinavia til Krabi, to av disse vil være fra Oslo Gardermoen. Med de eksisterende rutene til Bangkok, tilbyr Norwegian totalt 15 avganger til Thailand fra og med høsten 2018. Rutene til Bangkok er tilgjengelig hele året, mens Krabi er en vinterrute, skriver flyselskapet i en pressemelding.

– Interessen for Thailand er stor blant skandinaver, og vi er derfor glade for nå å kunne tilby en ny thailandsk destinasjon. Krabi vil gi reisende flere valgmuligheter, som for eksempel å kombinere storby og strand, ved å reise inn til Bangkok og hjem fra Krabi. Vi ser frem til å ønske enda flere passasjerer velkommen om bord, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl.

Krabi ligger sør i Thailand, omtrent 90 mil sør for Bangkok. Provinsen er kjent for vakker natur og hvite strender.

15 ukentlige avganger

Den nye direkteruten til Krabi erstatter de tidligere kommuniserte ruteøkningene til Bangkok. De 15 ukentlige avgangene inkluderer ni direktefly til Bangkok og seks direktefly til Krabi i uken, fra Oslo, Stockholm og København.

Om Norwegians ruter til Krabi

I det kommende vinterprogrammet, mellom 28. oktober 2018 og 31. mars 2019, har Norwegian følgende avganger til Krabi:

Oslo (OSL) – Krabi (KBV)
To avganger i uken (tirsdager og søndager) med oppstart 28. oktober.

Stockholm (ARN) – Krabi (KBV)
To avganger i uken (onsdager og fredager) med oppstart 31. oktober.

København (CPH) – Krabi (KBV)
To avganger i uken (torsdager og lørdager) med oppstart 1. november.

Om Norwegians direkteruter til Bangkok
Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
En avgang i uken i sommerhalvåret (onsdager) og tre avganger i uken i vinterhalvåret (mandager, onsdager og lørdager) med oppstart 29. oktober.

Stockholm (ARN) – Bangkok (BKK)
En avgang i uken i sommerhalvåret (søndager) og fire avganger i uken i vinterhalvåret (tirsdager, torsdager, lørdager og søndager) med oppstart 29. oktober.

København (CPH) – Bangkok (BKK)
En avgang i uken i sommerhalvåret (lørdager) og to avganger i uken i vinterhalvåret (torsdager og søndager) med oppstart 27. oktober.

Billetter gjøres tilgjengelig på www.norwegian.com i dag.

Foto: En 787-9 Dreamliner, som er en større versjon av den første generasjonen Dreamlinere Norwegian kjøpte inn. Foto fra Norwegian.