easyJet har ankommet Avinor Oslo lufthavn

Onsdag 1. august markerte easyJets første flyvning til Norges hovedflyplass.

Selskapet er det siste tilskuddet på rutekartet til Avinor Oslo lufthavn (OSL), med sin direkterute mellom Berlin, Tegel (TXL) og Norges hovedflyplass. Med det økes kapasiteten mellom de to hovedstedene med over 131.000 seter i året, skriver Avinor Oslo lufthavn i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å ønske easyJet velkommen til Oslo lufthavn. Denne ruten vil bidra til verdiskaping, og gi reisende gode alternativer til Mellom-Europa og ut i easyJets store rutenettverk, sier direktør for trafikkutvikling i Avinor, Jasper Spruit.

– Ruten vil også bidra til flere reisende til Norge, som vil gi positive effekter, både for turisme og næringsliv.

– En spennende mulighet

Thomas Haagensen, markedsdirektør i easyJet, er godt fornøyd med å få på plass den nye ruten.

– Denne dagen markerer vår første flyvning fra Berlin, Tegel til Oslo lufthavn, og er en spennende mulighet for easyJet. Det er flott å legge til en ny skandinavisk destinasjon til vårt rutenett, og vi er trygge på at Oslo vil være en populær rute, for både turister og næringsdrivende fra Berlin denne sommeren, sier han.

easyJet flyr mellom Berlin, Tegel og Oslo lufthavn én gang om dagen, alle dager i uken.

Rutetider

Mandag – torsdag

TXL – OSL 0730 – 0915 *
OSL – TXL 0950 – 1135

Fredag

TXL – OSL 0755 – 0930
OSL – TXL 1010 – 1155

Lørdag

TXL – OSL 0715 – 0855
OSL – TXL 0930 – 1110

Søndag

TXL – OSL 1125 – 1310
OSL – TXL 1345 – 1530

Billetter bestilles på easyJet.com

Foto: easyJet på Oslo lufthavn. Foto fra Avinor.