Radisson Blu støtter Prosjekt Pupp og Aftenpuppen

– Lørdag 25. august skal livet feires på Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger, sier Silje Opofte, gründer og leder av Prosjekt Pupp og Aftenpuppen.

Hun var 25 år og småbarnsmor da hun fikk vite at hun hadde en genfeil som gjorde at hun mest sannsynlig kom til å få bryst- eller eggstokkreft i fremtiden. Hun valgte å snu situasjonen til noe positivt, og startet Prosjekt Pupp. I dag, flere år senere, har veldedighetseventet Aftenpuppen blitt så stort at hele Atlantic Hall hos Radisson Blu Atlantic Hotel fylles av gjester som skal feire livet, og delta i auksjon til inntekt for Kreftomsorg Rogaland.

– Det er en unik organisasjon, med et tilbud for kreftrammede, pårørende og etterlatte i Rogaland, forteller Opofte.

Bygget opp av ildsjeler

Aftenpuppen er bygd opp av ildsjeler, frivillige og mennesker som ønsker å gjøre noe der de kan. Aftenpuppen ble arrangert for første gang i 2012, og ble holdt hos Radisson Blu Royal Hotel i Stavanger i 2014. Arrangementet er nå blitt så populært at alt av billetter ble utsolgt for mer enn et halvt år siden. I år holdes det hos Radisson Blu Atlantic Hotel for første gang. Nær 400 gjester kommer til å delta på arrangementet, sammen med blant andre helseministeren, som også i år åpner festen.

Konferansier er komiker Hans Morten Hansen, som i likhet med alle de andre artistene stiller opp gratis for den viktige saken.

– Med Prosjekt Pupp vil vi hjelpe andre i samme situasjon, og dem som absolutt ikke har vært like heldige. Sammen kan vi samle inn penger som gjør en viktig forskjell for kreftrammede familier i Rogaland, forteller Silje Opofte, og legger til:

– I salen vil blant annet mine foreldre og mine søsken sitte. Prosjekt Pupp har nok blitt et viktig symbol for vår familie. Et symbol på at noe så dystert som et kreftgen kan ende opp som en fantastisk fest.

Fest i byens storstue

Veldedighetsarrangementet Aftenpuppen arrangeres hos Radisson Blu Atlantic Hotel lørdag 25. august, og alle inntekter går til Kreftomsorg Rogaland.

Det ærverdige hotellet hadde nyåpning i fjor, etter over ett år med totalrenovering. Hotellet har nå fått en helt ny resepsjon, og alle de nydesignede hotellrommene, inkludert en spektakulær duplex-suite i øverste etasje, de 15 møterommene, med en totalkapasitet på mer enn 2000 gjester, og fellesområdene er nyoppusset. Hotellet huser også den populære internasjonale restauranten FireLake.

– Dette er et viktig prosjekt, og vi er stolte over at de velger byens storstue som møtested for dette viktige arrangementet, sier Jens Brandin, hotelldirektør ved Radisson Blu Atlantic Hotel.

– Det at vi i år skal være i ærverdige og nyoppussede Radisson Blu Atlantic føles stort, og som en anerkjennelse av jobben vi gjør. Vi er så takknemlige for den gode hjelpen fra de Radisson Blu Atlantic-ansatte og for at vi blir tatt så godt vare på, sier Opofte.

Foto: Dag Terje Solvang, Bent Høie, Ruben Myrseth og Silje Opofte under Aftenpuppen 2017. Fotograf: Felix Andre? Skulstad.