Henrik Berghult skal lede Stockholms største hotell

Etter fire år som Senior Vice President for Clarion Hotel, venter nye utfordringer for Henrik Berghult. I midten av september tiltrer han som hotelldirektør for Stockholms største hotell, Clarion Hotel Sign.

– Sammen har vi skapt resultater få våget drømme om. Blant høydepunktene er etableringen av Clarion Hotel & Congress Malmö Live og Clarion Hotel Air i Stavanger, overtagelsen av Clarion Hotel Copenhagen Airport, og ikke minst Clarions inntog på det finske markedet, med åpningen av Clarion Hotel Helsinki og Clarion Hotel Helsinki Airport. I tillegg har vi lansert åtte nye og spektakulære hotellprosjekter i Göteborg, Oslo, Umeå, Luleå, Sundsvall og Helsingborg, som vil stå ferdig i 2019-2022. At jeg nå trer inn i rollen som hotelldirektør for et av kjedens flaggskip-hoteller, gjør at jeg kan være del av Clarion, og samtidig kombinere det med en hverdag i Stockholm, med venner og familie. Det ser jeg veldig frem tid, sier Berghult i en pressemelding.

Henrik Berghult begynte sin karriere i Nordic Choice Hotels i august 2013, i rollen som hotelldirektør for Clarion Hotel Arlanda Airport. Når hotellkjeden Clarion Hotel skulle rekruttere ny kjededirektør for hele porteføljen i Norden, falt valget på Berghult, som i løpet av kort tid hadde markert seg som en svært dyktig leder. Det var COO i Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak, som rekrutterte ham til hotellkonsernet.

– Henrik er en resultatdrevet leder med stor gjennomføringsevne og drivkraft. Når han nå velger å gå videre, er vi utrolig glad for at han velger å bli værende i selskapet. Han har et svært godt ord på seg, både internt og i bransjen generelt, og derfor er vi ekstra fornøyd med at han ønsker å fortsette sin karriere i Clarion og Nordic Choice Hotels, sier Paldeak.

Clarion Hotel Sign feirer i år sitt tiårs-jubileum. Hotellet har det siste året gjennomgått både renovering og ombygging, og står nå klart til å befeste sin posisjon på hotellmarkedet, gjennom å tilby fantastiske gjesteopplevelser i den svenske hovedstaden.

– Clarion Hotel Sign er et av Stockholms viktigste hoteller, og behøver en leder med stor gjennomføringskraft, som, sammen med sitt team, kan gå i bresjen for å utvikle og utfordre bransjen. Henrik er som skapt for rollen, og jeg gleder meg til å følge ham videre, sier Katalin Paldeak.

Rekutteringen av Henrik Berghults etterfølger starter umiddelbart.

Foto: Henrik Berghult, hotelldirektør for Stockholms største hotell, Clarion Hotel Sign. Foto fra Clarion Hotel.