Stor etterspørsel etter Boston: SAS øker til én daglig avgang

Fra sommerprogrammet 2019 flyr SAS hver dag fra København til Boston. SAS går dermed fra fire ukentlige avganger til én daglig avgang.

SAS øker antall avganger til Boston. Etterspørselen fra både forretningsreisende og feriereisende øker, og derfor begynner selskapet med daglige flyvninger fra sommerprogrammet 2019, heter det i en pressemelding.

– Boston er en etterspurt destinasjon i sommerprogrammet, og derfor er vi glade for at vi nå kan tilby én daglig avgang fra København. Ruteplanen er veldig gunstig, noe som også gir kundene våre i Sverige og Norge mulighet til å fly via København , sier Knut Morten Johansen, pressesjef i SAS Norge.

Flyselskapet begynner med daglige avganger i perioden 6. mai 2019 til og med 27. september 2019. Etter at ruten stenger en kort periode i vinterprogrammet, starter den  igjen i sommerprogrammet, med stor etterspørsel.

– Det er interessant at mange av kundene våre har oppdaget Boston, og at Boston ikke lenger bare er en destinasjon for forretningskunder. Også våre feriereisende er interessert i de kulinariske opplevelsene og kulturen området har å by på, forteller Johansen.

Foto: En datagenerert modell av SAS’ nye Airbus A320neo. Foto fra SAS