Best Western Hotels & Resorts får nytt hotell i Linköping

I desember 2019 åpner et nytt hotell i sentrale Linköping, ikke ulikt suksesshotellet «and hotel» i Stockholm, som gjennom sitt innovative konsept, med høyt designnivå, levende publikumsområder og smarte rom, har hatt stor suksess siden åpningen i 2016.

Hotellet vil ha en attraktiv beliggenhet ved Slottsparken i Linköping sentrum. Akkurat som på søsterhotellet «and hotel» i Stockholm, legges det stor vekt på spennende design og fellesområder. Ambisjonen er å lage et hotell som er innbydende for både gjester og innbyggere i Linköping, som vil omgås, jobbe, spise og drikke. Hotellet får 150 rom, og har planlagt åpning i desember 2019. Hotellet blir en del av Best Western Hotels & Resorts, skriver kjeden i en pressemelding.

– Vi er utrolig glade for å kunne åpne et nytt hotell i Linköping, sier Lars Jerker Molin, deleier og adm. direktør for Sleeping Fox, som vil eie og drive hotellet, og fortsetter:

– Vi tror og håper at hotellkonseptet blir like godt mottatt i Linköping som det har blitt i Stockholm. Linköping er en veldig interessant destinasjon, og gjennom vårt nye konsept får hotelltilbudet enda en ny dimensjon fremover.

– Det føles veldig bra å kunne tilby gjestene våre ytterligere et hotell i Linköping. Vi ønsker å tilby gjestene våre et bredt utvalg av hoteller, som alle preges av at hotellene er privateide, og der eierne setter sitt personlige preg på oppholdet, sier Johan Michelson, Sverigesjef for Best Western Hotels & Resorts.

Foto: Et av dobbeltrommene på and hotel i Stockholm. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.