HSMAIs ressursgruppe for innkjøpere ser frem til HSMAI Møte- og Eventbørsen 2019

Tirsdag denne uken var det møte i HSMAIs ressursgruppe for innkjøpere. Målet med gruppen, som representeres av kundene selv, er å bidra til å utvikle og løfte bransjen, og skape møteplasser som legger til rette for verdiskaping.

– Vi skal gi leverandørene og næringen innsikt i hva kunden ønsker og forventer, forklarer HSMAIs Relationship Manager Monika Hove, og fortsetter:

– Temaet for møtet var blant annet hvordan bransjen kan bidra til å effektivisere innkjøpsprosesser innenfor kurs- og konferansemarkedet. På agendaen sto også HSMAI Møte- og Eventbørsen i januar 2019. Etter årets knallsuksess på Scandic Fornebu, forventer vi langt flere deltagere i 2019, både på utstiller- og innkjøpersiden.

Nina Dalen Skaara er Vice President DNB Procurement, og en av de mange engasjerte deltagerne i denne gruppen.

– Jeg deltar på HSMAI Møte- og Eventbørsen for effektivt å kunne møte alle de viktige leverandørene, samlet på ett sted. I tillegg er det mange gode og inspirerende innlegg fra scenen. Det er også viktig for meg å bygge relasjon med «kolleger» i andre bedrifter, og HSMAI Møte- og Eventbørsen er en ypperlig arena for dette, sier hun.

Har du ikke meldt på din bedrift ennå? Gjør det nå, ved å sende en e-post til mh@hsmai.eu, eller ring 99410022.

Foto: Atle Tangedal (Tekna, delvis utenfor bildet), John Aas (DLF), Gunda Djupvik (NAV), Marianne Smith Magelie, Nina Dalen Skaara (DnB), Lillian Moe Drotninghaug (Gjensidige), Sverre Haug (Evry), Siri Aarvold (Norsk Industri) og Anne Line Haugen (Telenor, delvis utenfor bildet). Fotograf: Monika Hove.