Best Western Hotels & Resorts på plass i Tromsø

Hyggelige Amalie Hotel ønskes velkommen som nytt medlem i Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som ligger i Sjøgata midt i Tromsø sentrum, blir et Sure Hotel by Best Western. Dette er varemerket for mellomklassehotellene med bra standard og service, til en riktig pris.

Amalie Hotel er et lite, hyggelig hotell midt i Tromsø sentrum, med 48 rom og nyrenovert frokostrestaurant. Hotellet eies og drives av Idar K. Gabrielsen, som en del av Enter Tromsø, med totalt fem overnattingsbedrifter og leiligheter, heter det i en pressemelding fra Best Western Hotels & Resorts.

Tromsø er Nord-Norges hovedstad, og et populært reisemål for alle som vil se nordlys fra september til mars. Fra 20. mai til 20. juli er det midnattssol, og da er det aktivitet døgnet rundt, i byen som også kalles Nordens Paris.

– Vi har jobbet lenge med å få et medlemshotell på plass på denne viktige destinasjonen. Tromsø tiltrekker seg turister, så vel som forretningsreisende, og byen har også et yrende kulturliv, i tillegg til Norges arktiske universitet, som er verdens nordligste, sier Hege Ramm, Country Manager Norway.

– Vi har stor etterspørsel etter hotell i Tromsø, og Amalie Hotel, med sin sentrale beliggenhet og personlige service, passer ypperlig, både for våre corporate-gjester og de feriereisende, fortsetter hun.

– Det er viktig for oss å beholde hotellet som en del av Enter Tromsø, med våre andre overnattingsbedrifter, og samtidig bli del av en internasjonal virksomhet, forteller Enter Tromsø-eier og daglig leder Idar K. Gabrielsen.

– Det har vi mulighet til i Best Western Hotels & Resorts. Samtidig får vi et nettverk med profesjonelle ansatte i Best Western, og distribusjonen, lojalitetsprogrammet og salgsaktivitetene, spesielt innen corporate-segmentet, vil bidra til at hotellet får tilgang på en helt ny kundegruppe, avslutter han.

Foto: Parti fra lobbyen i Amalie Hotel i Tromsø. Foto fra Best Western Hotels & Resorts.