Blir Norges første kombinerte firmareise- og eventkjede

Get Together er Norges første landsdekkende kjede innen firmareiser, møter og events, med avdelinger fra Arendal i sør, til Alta i nord.

Kjeden får kontorer i Oslo, Kristiansand, Arendal, Alta, Ålesund, Sandefjord og Trondheim, men også et i Stockholm, vil ha 42 ansatte, og en estimert omsetning på i overkant av 280 millioner kroner i året, skriver den i en pressemelding.

– Med samlet kompetanse på reise- og eventplanlegging, kan vi gi et bredere og mer komplett tilbud til kundene våre, sier Finn Vetle Hansen, administrerende direktør i G Travel Norge.

Enklere å skreddersy

Get Together ønsker å skape mer helhetlige reise- og eventløsninger for små og store kunder innen privat og offentlig sektor.

– Med all kompetanse i kjeden, kan vi heller bruke egne ressurser på å sy sammen et opplegg for kundene våre. Da trenger vi ikke hyre inn andre aktører. Det gir naturlig nok også besparelser for kundene våre, sier administrerende direktør i Get Together, Håkon Wåge-Lorentzen.

Økt behov for begge deler

På det norske og nordiske markedet er det nå et økt behov for byråer som har spisskompetanse på både firmareiser og events.

– Skal man trekke folk til kundearrangementer nå, nytter det ikke med kun en middag. Folk sitter mer på hjemmekontor, og har et større behov for å treffes og å være sosiale, sier Hansen.

Han og Wåge-Lorentzen sier at virksomheter i dag ofte legger mye penger i kjente foredragsholdere og opplevelser.

– De ønsker å skape varige minner for kunder og ansatte. Mange vil gjerne ha hjelp til å planlegge et event som inkluderer både reise, overnatting, møter og underholdning. Her kommer vi inn, med erfaring og kompetanse fra alle områder, som blir ekstra nyttig for kundene, sier Håkon-Wåge Lorentzen.

Fakta

Kjeden er resultatet av en sammenslåing mellom gruppeavdelingen (G Travel Group & Meeting) til en av Nordens største reisebyråkjeder; G Travel, og et av Norges mest erfarne eventbyråer: Fotspor Event AS.

G Travel Group & Meeting og Fotspor Event opphører å eksistere, og danner nå nye Get Together.

G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder, bestående av 27 byråer i Norge, tolv byråer i Sverige, og 17 byråer globalt. Hovedkontorene ligger i Kristiansand og Oslo.

Fotspor Event ble stiftet i 2009 i Oslo, med kontorer i Oslo og Sverige.

Foto: Get Togethers Håkon Wåge Lorentzen og Finn Vetle Hansen. Fotograf: Charlotte Sverdrup.