Nordic Choice Hotel åpner nytt Comfort-hotell i Bodø

Petter A. Stordalen og Comfort Hotel bringer sitt suksesskonsept til Bodø. Nye Comfort Hotel Bodø skal etter planen stå ferdig i 2020.

Bodøværinger og besøkende kan glede seg over et splitter nytt hotell, med 160 trendy rom over åtte etasjer, og en «Barception». I tråd med Comfort Hotels moderne og uformelle hotellkonsept, vil gjester få en lobby hvor de kan arbeide, spise og ha møter, i en avslappende atmosfære, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

– Et nytt Comfort-hotell i Bodø er fantastisk, fordi det bringer noe helt nytt til markedet, og fordi kjeden tør å tenke utradisjonelt. Comfort Hotel Bodø vil uten tvil øke attraktiviteten til byen, og bli et sprekt supplement til Clarion Collection Hotel Grand Bodø, sier eier og styreleder for Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen.

Høy kvalitet, lav pris, sentral beliggenhet og innovative gjesteløsninger er noe av det som kjennetegner Comfort Hotel. Kjeden har etablert seg som en favoritt hos moderne og bevisste hotellgjester i hele Skandinavia. Nå står Bodø for tur, og hotellet får sentral beliggenhet i Sandgata.

– Vi har utviklet et hotellkonsept tilpasset den moderne hotellgjest. I alle byer vi har rullet ut dette konseptet har vi lykkes godt, og gleder oss nå til å tilby det samme i Bodø. Med dette hotellet skal vi gi både fritidsreisende og forretningsreisende et hotell med førsteklasses beliggenhet, urban design, uformell atmosfære og attraktive priser. Vi gleder oss til å åpne dørene, sier Anna Spjuth, kjededirektør Comfort Hotel.

Avtalen om en nytt Comfort-hotell i Bodø er inngått med franchisetager Norlandia Hotel Group.

– Vi er veldig glade for nok en franschiseavtale med Comfort Hotel. Vi samarbeider allerede med tre Comfort-hoteller i Sverige, og vi vet dette konseptet passer perfekt for vårt nye hotell i Bodø, sier Morten A. Kahrs, som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group.

Fakta Comfort Hotel Bodø

Antall rom: 160

Barception: Kombinasjonen av en bar, en resepsjon, en café, et sted du kan sjekke inn, og en deli med deilig økologisk snacks og drikke. Åpen 24/7 – grab & go eller grab & sit.

Gym: Treningsrommet på Comfort er en miks av treningsmuligheter for hele kroppen, inspirert av crossfit.

Laundrette: Vaskemuligheter på hotellet. Book, betal, vask klær

Utbygger: Consto.

Foto: Comfort Hotel Bodø. Foto fra Comfort Hotel.