Comfort Hotel Xpress Central Station på årets gaselleliste

Flere års hardt arbeid har gitt resultater, og Comfort Hotel Xpress Central Station er stolt av å kunne kalle seg gasellebedrift. Nominasjonen gjør også at hotellet er med i konkurransen om å bli Årets gasellebedrift på kåringen i desember.

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste, må bedriften de siste årene ha minst doblet omsetningen over fire år, ha positivt samlet driftsresultat, ha omsetning over én million kroner første år, levert godkjente regnskaper, unngått negativ vekst, og være registrert som aksjeselskap.

– Vi er ydmyke over å være nominert til Årets gasellebedrift, og jeg ønsker å rette en stor takk til hele crewet, som gjør en fantastisk jobb hver dag, for at vi skal være det naturlige valget for våre gjester. Det er takket være dem at vi har hatt en jevn og positiv vekst siden hotellet åpnet dørene. Gjennom vårt gjesteløfte jobber vi hver dag med å ta vare på våre medmennesker og planeten vår, samtidig som vi driver hotellet lønnsomt. Selected service er fremtiden, og vi er utrolig stolte av å få være en del av Comfort Hotel, sier Emelie Hamberg, General Manager på Comfort Hotel Xpress Central Station.

Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske «gasellene» i samarbeid med Bisnode. Årets «gaselle» blir kåret 5. desember.

Foto: Et parti av lobbyen på Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo. Fotograf: Inger Marie Grini.