Poeng-opptjening på hele Widerøes rutenett

Widerøe har inngått samarbeid med Monobank, og tilbyr sine kunder Widerøe-kortet. Kredittkortet gir brukerne muligheten til å opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle sine flybestillinger, anbudsruter inklusive, i tillegg til ved annen bruk. Widerøe-kortet inkluderer en app som hjelper brukerne å holde god kontroll, samt tilgang til Tryg Legehjelp.

Siden september har Monobank og Widerøe gjennomført en førlansering blant Widerøes mer enn 3000 ansatte. Widerøeansatte har kunnet anskaffe seg det nye kredittkortet og ta dette i bruk. Erfaringer blant de ansatte og deres tilbakemeldinger har gitt Monobank muligheten til å tilpasse og spisse produktet, som nå er tilgjengelig på markedet.

Widerøe-kortet gir opptil 45 dagers betalingsutsettelse, og muligheten til gebyrfrie uttak i utlandet. Den brukervennlige appen som følger med, gir deg muligheten til å legge til kvitteringer, tags og notater, som gjør det enklere å holde god kontroll og oversikt over forbruket. Appens søkemotor lar deg enkelt finne tilbake til dine transaksjoner, blant annet ved å gi deg muligheten til å søke på teksten i kvitteringene dine. Dette er optimalt for reiseregninger eller garanti-saker.

Kredittkortet, i samarbeid med Monobank, gir brukerne gratis tilgang til Tryg Legehjelp. Dette betyr tilgang til erfarne norske leger og sykepleiere, døgnet rundt og uansett hvor i verden du måtte være. Widerøe-kortet inkluderer også reiseforsikring. Forsikringen gjelder når minimum halvparten av reisen er belastet kredittkortet.

– Med Widerøe-kortet ønsker vi å tilby brukerne et trygt og oversiktlig kredittkort. Den mest komplette reisepartneren. I tillegg til det fysiske kortet, får brukeren også et digitalt kredittkort, med engangs sikkerhetskoder tilpasset sikker netthandel, sier banksjef Bent Gjendem i Monobank.

– Vi er meget tilfreds over endelig å kunne tilby våre kunder muligheten til å opptjene SAS EuroBonus Ekstrapoeng på alle våre ruter. Ved å betale flyreisen med Widerøe-kortet, vil våre passasjerer nå kunne opptjene poeng, også på anbudsrutene, forteller kommersiell direktør i Widerøe, Christian Skaug.

Opptjening av SAS EuroBonus Ekstrapoeng

10 poeng per 100 kr på alle kjøp i Norge og på nett
15 poeng per 100 kr på alle kjøp i utlandet
20 poeng per 100 kr på flybilletter kjøpt hos Widerøe

Foto: Widerøe-kortet. Foto fra Widerøe. Montasje: hsmai.no