Nytt bærekraftig Comfort Kit hos SAS

På SAS Business Class lanseres nå i desember et ny type toalettveske, et såkalt Comfort Kit, som inneholder produkter fra utvalgte skandinaviske varemerker, hvor innovativ design, solid håndverk og respekt for både sosiale og miljømessige aspekter ligger til grunn.

SAS Comfort Kit består av fem produkter fra anerkjente skandinaviske varemerker, som vil gi deg en behagelig reise, og bidrar til en mer bærekraftig livsstil. SAS Comfort Kit inngår i serien Selected by SAS.

– Selected by SAS består av nøye utvalgte produkter, fra leverandører som har fokus på bærekraft, med materialer og utforming som forener funksjonalitet og omtanke i videste forstand, sier kommersiell direktør Karl Sandlund.

Bærekraftige reiser er av høyeste prioritet i SAS, hvor det gjøres store investeringer i nye, drivstoffvennlige fly og satsing på biodrivstoff, for å redusere skadelige utslipp.

– Vi tenker holdbarhet og bærekraftige løsninger, også på en rekke andre områder, som for eksempel lettere innredning i flyene, og valg av nedbrytbar emballasje, som man også finner i de nye Comfort Kits, forteller Sandlund

SAS Comfort Kits blir å finne om bord på selskapets langdistansefly mellom Skandinavia og USA/Asia fra midten av desember.

SAS’ nye Comfort Kit inneholder:

Toalett og sovemaske: Filippa K går mot en fullstendig bærekraftig produksjon fra 2030. Moderne og stilren toalettveske i tre farger: petrol, nude og svart. Diskret, men heldekkende sovemaske i svart.

Munnpleie: Humble Co, tannbørste med håndtak av maisstivelse, og naturlig tannkrem med frisk mintsmak.

Sokker: Swedish Stockings bruker gjenvunnet materiale og miljøvennlige fargestoffer. Myke og varme sokker i grafittgrått.

Hudkrem og leppebalsam: Verso Skincare, pioner som utfordrer bransjekonvensjoner. Produktene produseres med så få ingredienser som mulig, for å redusere miljøpåvirkningen. Mykgjørende hudlotion med svak duft, som er tilpasset luftklimaet om bord. Leppebalsam med oppfriskende, svak mint.

Ørepropper: Swedsafe bruker et avansert kvalitetskontroll-system for å redusere utslipp. Diskret farge med perfekt passform.

Foto: SAS’ nye Comfort Kit. Foto fra SAS/OTW.