Katarina Flatland konferansier på HSMAI Awards

Katarina Flatland, kjent fra Jakten på kjærligheten og som Idol-programleder blir kveldens konferansier under HSMAI Awards i Oslo 8. januar.

Det høres kanskje umulig ut, men Katarina kombinerer programleder- og konferansierjobber med fulltidsstudier i medisin, så dette er en person med godt over gjennomsnittet innsatsvilje.

Denne evnen tar Katarina med seg når hun gjennomfører arrangementer, enten det er dag eller kveldstid, fagkonferanse, eller en lystig aften, så vi kommer til å være i trygge hender når prisfesten går av stabelen på Meet Ullevaal.

I 2008/2009 arbeidet hun som programleder for talkshowet Waschera og TV 2 Zebra-programmet Xtra Faktor, sammen med Peter Bubresko. Våren 2009 ble hun kåret til en av Norges mest sexy kvinner.

Sommeren 2010 ledet hun programmet Sommerspillet på TV 2, sammen med Sturla Berg-Johansen.

Våren 2012 ledet Katarina TV-serien Sønner av Norge, der fire norskamerikanere skulle finne den store norske kjærligheten. Gjennom sommeren 2012 ledet hun det direktesendte programmet Sommertid på TV 2, sammen med Øyvind Fjeldheim, tre ganger i uken. I tillegg ledet hun Heder og hammer, der hun og et oppussingsteam pusser opp rom hjemme hos norske kjendiser.

Sommeren 2013 var hun igjen programleder i Sommertid, med Øyvind Fjeldheim. I 2014 var hun programleder i Jakten på kjærligheten på TV 2. Sommeren 2015 og 2018 var hun programleder i God sommer Norge på TV 2. Høsten 2015 er hun igjen programleder i Jakten på kjærligheten, og høsten 2018 er hun programleder for Idol på TV2.

(Kilder: Plan B og Wikipedia)

Så her er det bare å glede seg – og påmeldingen, den skjer her!

Foto: Katarina Flatland blir konferansier under HSMAI Awards i Oslo 8. januar 2019. Foto fra Plan B.