Apollos nye kommunikasjonskonsept: Lev litt mer

I mai startet Apollo et spennende samarbeid med reklamebyrået NORD DDB. Med opplevelser og ekte følelser i fokus, tar reisearrangøren nå et steg bort fra den ellers så velpolerte reisereklamen – og oppmuntrer folk til å leve litt mer.

Gjennom Lev litt mer oppmuntrer Apollo, med en dose humor og glimt i øyet, folk til å følge impulsene sine mer – og være hakket mer åpne og nysgjerrige på ferie.

– For noen handler ferie om å prøve noe nytt for aller første gang; et sted, en aktivitet, en matrett. For andre handler det om å endelig kunne tillate seg selv å koble fullstendig av, og ikke gjøre noe som helst. Og kanskje er det nettopp ved disse tilfellene, på ferie og langt borte fra hverdagsmaset og utenfor vår egen trygghetsboble, at vi opplever den sterkeste følelsen av å virkelig leve, sier Frida Sivertsen Ljung, tekstforfatter i NORD DDB.

Kommunikasjonskonseptet er basert på innsikten om at man i større grad enn tidligere reiser for opplevelsenes skyld, og at vi generelt er mer åpne for nye ting på ferie. Apollo tar derfor et bevisst steg bort fra den tradisjonelle, velpolerte reisereklamen – med knallblått hav, kritthvite strender og perfekte familier. I stedet velger nå reisearrangøren å løfte frem ekte følelser og portretter i genuine settinger, og feriesituasjoner enhver kan gjenkjenne seg i.

– Vi opplever at våre kunder i større utstrekning søker etter autentiske og ekte opplevelser. For Apollo har det alltid vært viktig med den lokale nærheten, noe som har spilt en stor rolle i utformingen av det nye kommunikasjonskonseptet. Vi har allerede i dag et bredt utvalg av opplevelsesorienterte og lokale reiser, hoteller og utflukter, og i løpet av 2019 kommer disse til å få større plass i vår kommunikasjon – også her hjemme, sier Tonje Løkaas Fossum, marked- og kommunikasjonsansvarlig i Apollo Norge.

Det nye kommunikasjonskonseptet rulles ut i disse dager – med filmer og diverse online-aktiviteter, formidlet nordisk av NORD DDB, i tett samarbeid med Apollo.

Og her er en av filmene:

Foto: Unn deg et festmåltid i sommer. Foto fra Apollo.