Ingunn Weekly: HSMAIs europeiske administrasjon flyttes i sin helhet til London

Nå er det like før vi tar juleferie hos oss i HSMAI, og vil gjerne dele noen gode nyheter med dere før vi begynner ferien.

Vi har i løpet av de tre siste årene gått fra å ha administrasjon/chapters i flere ulike land, til å bli en europeisk organisasjon. Dette har vært en riktig utvikling for oss, og i tråd med det som skjer hos mange av våre medlemmer – og vi vokser godt.

Vi, som de fleste andre, jobber kontinuerlig med å effektivisere driften, for å ha enda mer tid til å utvikle aktiviteter som er viktige for våre medlemmer. Nå er vi klare for neste steg. Som en viktig del av denne effektiviseringen flytter vi vår administrasjon til London. Det vil passe oss godt, siden London er blant de byene hvor vi vil være svært aktive.

Vi har siden 2016 hatt en controller i London, og vi har samarbeidet godt med ham og hans selskap. Dette samarbeidet vil vi nå styrke. De har også flere medarbeidere fra Holland, som er et pluss, siden vi har mange medlemmer også der.

Deres selskap har også andre tjenester å tilby oss, og de vil fra tidlig på nyåret hjelpe oss med følgende tjenester, i tillegg til regnskapstjenester:

  1. All fakturering og oppfølging
  2. Event-administrasjon i forbindelse med våre ulike i eventer i London og andre europeiske byer
  3. Ansvarlig for vårt nye CRM-system
  4. Medlemsregisteret
  5. PA-tjenester og andre oppgaver knyttet til det

I løpet av året har vi startet to nye Advisory Boards:

  1. Innovation
  2. Culture & People

Begge to er kommet godt i gang med arbeidet, og har hatt flere møter. Vi har mye spennende å dele med dere, og vi kommer tilbake til dette tidlig på nyåret. Det samme gjelder de øvrige Advisory-boardene.

Neste arrangement er allerede 8. januar, og foregår i Oslo. Der er det allerede over 400 påmeldte, så det lover svært godt.

Med det vil vi benytte anledning til å ønske deg og dine en fantastisk God Jul og Et Godt Nytt År!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
President & CEO
HSMAI Region Europe

Toppfoto: Jul foran HSMAIs Europa-kontor i London.