HSMAI én av fem kandidater til å vinne Årets Bransjepris

HSMAI er nominert som én av fem kandidater til å vinne Årets Bransjepris i Sponsor- og Eventprisen. Det er medlemmene av Sponsor- og Eventforeningen som skal stemme frem vinneren blant de nominerte. Hvem som vinner Årets Bransjepris, avsløres under festmiddagen som finner sted på Thon Hotel Storo onsdag 6. februar.

Årets Bransjepris skal gå til et selskap, organisasjon eller institusjon som har jobbet målrettet og strategisk med et sponsorprosjekt og/eller event, til ekstraordinær inspirasjon og læring for andre i bransjen. Det er ikke søknadsrett i denne kategorien. Vinneren kan kåres på bakgrunn av innsendte søknader til de andre kategoriene eller basert på juryens egne innspill eller tips fra sponsor- og eventbransjen.

Er du medlem av Sponsor- og Eventforeningen, og du mener HSMAI har gjort en viktig oppgave med å sette fokus på fagområdet event, håper vi du vil stemme på oss. Klikk her for å stemme!

Sponsor- og Eventpris-juryens begrunnelse

HSMAI Norway – for mangeårige bidrag til å sette fokus på fagområdet event

Sponsor- og Eventprisen nominert plakettHSMAI Norge er den norske grenen av Hospitality Sales & Marketing Association International, en verdensomspennende organisasjon som bidrar til å formidle utviklingen innen reiselivsnæringen og markedsføringsfaget. Gjennom å inspirere, involvere og arrangere samlinger og eventer med temaer som markedsføring og merkebygging har HSMAI vært, og er en viktig kilde til kunnskapsdeling og relasjonsbygging. Ved å arrangere HSMAI Eventprisene for femte gang i Norge fortsetter organisasjonen å bidra til å fremme eventer som et slagkraftig påvirkningsverktøy. HSMAI Norge synliggjør og verdsetter eventbyråenes og bedriftenes mangfoldige og kreative eventer som er i stand til å bevege både deltakernes og ansattes følelser. Dermed skaper de et utstillingsvindu og viser næringslivet verktøyets potensielle påvirkningskraft. Juryen takker HSMAI for å bidra til å sette fokus på fagområdet event og gratulerer med en nominasjon til Årets Bransjepris.

Foto: Fra HSMAI Awards på Meet Ullevaal i Oslo sist tirsdag. Fotograf: Camilla Bergan.