Beste internasjonale hotellkjede for tolvte år på rad

Tolv år på rad har Radisson Hotel Group, med Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hotellene, blitt kåret til beste internasjonale hotellkjede av Grand Travel Awards i Norge.

I Norden har hotellkjeden brukt de siste årene til å pusse opp en rekke av hotellene og finslipe servicen – alt for å gi gjestene de absolutt beste opplevelsene, skriver hotellkonsernet i en pressemelding.

– Det er fantastisk å motta denne anerkjennelsen tolv år på rad. Jeg vil takke alle våre medarbeidere for den formidable innsatsen de gjør hver eneste dag. Vi kommer til å fortsette å fokusere på å gi førsteklasses service, sier Ronald Smithjes, Regional Director Norway for Radisson Hotel Group.

Grand Travel Awards (GTA) er en av reiselivsbransjens årlige prisutdelinger i Norge, som anerkjenner fremragende selskaper innen reiselivsbransjen, og prisene er stemt frem av flere hundre aktører fra reisebyråer og leverandører i bransjen.

Førsteklasses opplevelser

For å gi gjestene uforglemmelige hotellopplevelser, satser Nordens ledende internasjonale hotellkjede for fullt på førsteklasses service og nyoppussede hoteller.

De siste årene er mange av Radisson Hotel Groups hoteller i Norge og resten av Norden blitt pusset opp. I fjor åpnet blant annet suksesskonseptet 26 North Restaurant & Social Club ved Radisson Blu Oslo Airport, og Radisson Blu Park Fornebu sto klar i ny drakt tidligere samme år. I fjor åpnet også hotellkjeden enda et nytt Park Inn by Radisson-hotell på Oslo Lufthavn Gardermoen, og det nye hotellkonseptet Radisson Collection ble introdusert i Norden.

– Vi har gjort en rekke forbedringer ved flere av våre hoteller, og når vi ser på tilbakemeldingene fra gjestene våre, ser vi virkelig resultatene av alt arbeidet. Målet er å beholde posisjonen som den hotellkjeden som gir gjestene de aller beste internasjonale hotellopplevelsene, og vi gjør derfor alt vi kan for å gi gjestene våre spennende restaurantkonsepter, inspirerende design og bransjens beste service, forteller Smithjes.

Radisson Hotel Group er Nordens ledende internasjonale hotellkjede, og er den internasjonale hotellkjeden som har flest hoteller i Norge. Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hoteller finnes på flyplassen og i store byer over hele landet.

Om Radisson Hotel Group

Radisson Hotel Group har mer enn 1400 hoteller i drift og under utvikling verden over.

I Norge har Radisson Hotel Group Radisson Blu og Park Inn by Radisson-hoteller over hele landet.

Både Radisson Blu og Park Inn by Radisson tilbyr hotellkjedens prisvinnende Yes I Can servicefilosofi, og gir gjestene førsteklasses service og hotellopplevelser.

Radisson Hotel Groups første hotell var ikoniske Radisson Collection Royal Hotel i København, som åpnet i 1960. Hotellet ble designet av Arne Jacobsen, og er anerkjent som verdens første designhotell.

Foto: Ronald Smithjes, Regional Director Norway for Radisson Hotel Group, og kolleger kunne feire at hotellkonsernet ble kåret til Beste internasjonale hotellkjede under GTA torsdag 24. januar 2019. Foto fra Radisson Hotel Group.