Norwegian Reward inngår samarbeid med Storytel

Norwegian Reward inngår samarbeid med strømmetjenesten Storytel, for å gi passasjerene en enda bedre reiseopplevelse. Medlemmer av fordelsprogrammet får nå tilgang til over 120.000 lyd- og e-bøker, samtidig som de tjener CashPoints.

Nå kan Norwegian Reward-medlemmer tjene ti prosent CashPoints på Storytel-abonnement hver måned. CashPoints kan brukes til å kjøpe flyreiser og tilleggstjenester hos Norwegian. Alle Norwegian-passasjerer vil også få tilgang til et utvalg av Storytels 120.000 lyd- og e-bøker gjennom Norwegians WiFi-portal på selskapets flyvninger i Europa, skriver flyselskapet i en pressemelding.

– Vi jobber hele tiden med å gjøre reisen enda mer behagelig for våre passasjerer, og nå ser vi frem til å tilby lydbøker om bord. Samtidig er det fint å kunne tilby Reward-medlemmer muligheten til å spare CashPoints når de abonnerer på Storytel, sier Chief Sales and Marketing Officer Brede Huser.

– Storytel skal inspirere folk i alle aldre til å utforske en ny verden av historier. Vi ser frem til å starte denne reisen ved å imøtekomme den moderne, digitale passasjerens lidenskap for å lese, sier Ingrid Bojner, Chief Commercial Officer i Storytel.

I tillegg til avtalen med Storytel, inngikk Norwegian Reward nylig et samarbeid med Avis, som gir en opptjening på opptil ti prosent ved leie av bil.

Fakta om samarbeidet mellom Norwegian Reward og Storytel

Ti prosent månedlig CashPoints-opptjening på løpende abonnement hos Storytel.

Tilgang til et utvalg av Storytels titler for alle Norwegians passasjerer om bord på flyvninger i Europa via selskapets WiFi-portal.

Om Norwegian Reward:

Norwegian Reward har 8,8 millioner medlemmer globalt. Hver gang du bestiller en reise med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Rewards partnere, tjener du CashPoints, som kan brukes til å betale for flybilletter eller andre Norwegian-produkter, som Fast Track, bagasje eller setereservasjon. Bruker du kredittkortet til Bank Norwegian, kan du tjene CashPoints på alt du kjøper. Med Norwegian Reward får du også tilgang til en rekke andre fordeler, som rabatter og ekstra CashPoints når du bestiller leiebil, hotell og andre tjenester.

For mer informasjon, besøk www.norwegianreward.com.

Foto: Ut på eventyr. Foto fra Norwegian.