Norwegian lanserer nye USA-ruter

I dag, fredag 15. februar,  lanserer Norwegian to nye ruter. Barcelona-Chicago og Athen-New York blir nå en del av selskapets interkontinentale rutekart. Flyselskapet øker også antall avganger til populære feriedestinasjoner fra Norge i påsken og i sommer.

De to nye USA-rutene skal flys fra henholdsvis juni og juli, frem til slutten av oktober.

Norwegian har i løpet av de siste årene etterlatt et stort fotavtrykk i USA, og opplever økende etterspørsel fra begge sider av Atlanteren. Både New York, Chicago, Athen og Barcelona er attraktive reisemål, som vil bidra til økt turisme og lokal verdiskaping. De nye rutene blir betjent av selskapets nye, moderne Dreamlinere, som har bidratt til at Norwegian er kåret til det mest miljøvennlige flyselskapet som flyr mellom Europa og USA.

Norwegian øker samtidig antall avganger på en rekke populære feriedestinasjoner fra Norge i påsken og sommersesongen. Disse økningene er en del av selskapets arbeid med å optimalisere rutestrukturen.

Om de nye rutene:

Første flyvning mellom Chicago (ORD) og Barcelona (BCN) tar av 7. juni. Det vil være fire ukentlige avganger.

Første flyvning mellom New York (JFK) og Athen (ATH) tar av 2. juli. Det vil være fire ukentlige avganger.

Begge rutene er sommerruter og vil tilbys fram til 26. oktober.

Flere påske- og sommerfly fra Norge

På grunn av økende etterspørsel, og for å gi kundene enda mer valgfrihet, øker Norwegian antall avganger på flyvninger fra Oslo til Napoli, Antalya, Krakow, Kypros/Larnaca, Las Palmas, Malaga, Lanzarote, Funchal/Madeira, Catania, fra Bergen til Antalya, Paris og Alicante, fra Stavanger til Alicante og Krakow, samt fra Trondheim til Split.

På grunn av økt etterspørsel, er det også lagt ut ekstra flyvninger i påsken fra Oslo til Alicante, Malaga, Las Palmas, Split, Dubrovnik, Nice, Antalya, Venezia, Milano, Krakow, Gdansk, Edinburgh, samt fra Bergen, Stavanger og Trondheim til Alicante og Malaga.

Økningene er allerede lagt ut for salg. Detaljer om avgangstider og priser er tilgjengelig i lavpriskalenderen på våre nettsider.

Foto: Long-haul-crew i Norwegian. Foto fra Norwegian.